Jdi na obsah Jdi na menu
 


Články

Příspěvky

NHL zná všechny účastníky play off, podívejte se na dvojice

12. 4. 2015

| Komentářů: 0

| Rubrika: Články

Až během závěrečných duelů se rozhodlo o tom, které týmy zaplní poslední volná místa v rozpisu bitev o Stanleyův pohár. Díky skvělému finiši si pomyslnou vstupenku zajistila Ottawa Senators. O zbývající místo se na dálku utkali Boston Bruins a Pittsburgh Penguins. Šťastnější byli nakonec díky výhře v Buffalu Tučňáci, kteří tak odvrátili hrozící blamáž. Medvědům nepomohl ani bodový zisk při prohře na nájezdy na ledě Tampy Bay. 

 

Přestupy NHL: Přestupová bomba vypukla, Jágr se stěhuje do Dallasu!

4. 7. 2012

| Komentářů: 0

| Rubrika: Články

jaromir-jagr_phi2_michael-miller.jpgKonec spekulacím. Jaromír Jágr už má o své blízké budoucnosti  jasno. Zkušený čtyřicetiletý forvard vyslyšel lukrativní nabídku od Dallasu a stěhuje se tak na území Texasu.  S tamními Stars podepsal roční kontrakt  na 4,55 miliónů dolarů. Informaci potvrdil klub na své oficiální www prezentaci.

 

Přestupy NHL: Hudler mění dres, upsal se na čtyři roky Calgary

2. 7. 2012

| Komentářů: 0

| Rubrika: Články

hudler.jpgČeský útočník Jiří Hudler má nového zaměstnavatele. Stal se jím celek Calgary. Olomoucký rodák, kterému skončila smlouva s Detroitem, využil pozice volného hráče bez omezení a s vedením Flames se dohodl na čtyřletém kontraktu.

 

Stanley Cup 2012: Philadelphia změří síly s New Jersey

28. 4. 2012

| Komentářů: 0

| Rubrika: Články

Družina trenéra Petera Laviolettea má před sebou v play off v pořadí už druhou překážku. Pár dní poté, co Flyers ve vypjaté sérii vyřadili favorizovaný Pittsburgh, kříží cestu nový soupeř celek New Jersey. Ďáblové v pekelném souboji nakonec udolali Floridu v sedmém rozhodujícím klání během druhého prodloužení. Hrdinou zápasu byl nováček Adam Henrique, který ke gólu ze základní hrací doby přidal i ten rozhodující. Pozadu nezůstal ani nestárnoucí Martin Brodeur, jenž se blýskl třiačtyřiceti úspěšnými zákroky.

 

Flyers jsou v laufu, Tučňáky vytřískali osmi góly!

16. 4. 2012

| Komentářů: 0

| Rubrika: Články

Nálet s ničivým účinkem. Tak lze snad charakterizovat vystoupení Letců ve třetím utkání 1. kola play off. Philadelphia znovu přehrála favorizovaný Pittsburgh a schází jí jediný krok k tomu, aby své zatím famózní vystoupení korunovala postupem. Samotný duel nabídl úplně všechno. Pohledné hokejové momenty, tvrdé zákroky, chyby gólmanů a v neposlední řadě také pěstní výměny názorů, kterých rozhodně nebylo málo. Rukovice shodili nejen elitní beci Kris Letang s Kimmo Timonenem, ale také hlavní „stars“ Sidney Crosby s Claudem Girouxem.

 

NHL: Philadelphia už dvakrát Pittsburgh porazila, uspěje i dnes?

15. 4. 2012

| Komentářů: 0

| Rubrika: Články

Trenér Flyers Pierre Laviolette může být zatím maximálně spokojený. Jeho svěřenci vyhráli oba duely na ledě Pittsburghu a v sérii tak mají nad soupeřem náskok dvou zápasů. Již dnes od 21 hodin našeho středoevropského času je na programu třetí konfrontace.

 

NHL: Šlágr hned v úvodním kole play off, Philadelphia s Jágrem proti Pittsburghu

10. 4. 2012

| Komentářů: 0

| Rubrika: Články

Na základní část ligy můžete v klidu zapomenout. Až nyní začíná pro řadu týmů ta pravá bitva. O motivaci mají všichni účastníci vyřazovacích bojů postaráno. Na toho nejlepšího, který se dokáže vypořádat se všemi nástrahami play off, čeká bájný Stanleyův pohár. Philadelphia vstupuje do prvního kola z pozice pátého nejúspěšnějšího týmu Východní konference. Soupeřem Flyers je zbožňovaný i nenáviděný Pittsburgh.

 

NHL: Jágr se vrací s Flyers do Pittsburghu, ukončí svůj střelecký půst?

7. 4. 2012

| Komentářů: 0

| Rubrika: Články

Flyers už za pár hodin čeká poslední zápas základní části NHL. Od 22:00 středoevropského času změří síly s Pittsburghem. Samotná už tak prestižní konfrontace bude o to zajímavější, neboť se oba rivalové z Atlantické divize setkají v úvodním kole play off.

 

Miller vychytal Kačery, Toronto pošesté v řadě padlo

1. 3. 2012

| Rubrika: Články

Kanadsko-americká NHL nabídla z noci na čtvrtek čtyři zápasy. Výhodu domácího prostředí zužitkovalo jen Chicago, které i díky dvěma trefám Slováka Mariána Hossy zdolalo Toronto 5:4. Celek Maple Leafs promrhal v zápase dvougólové vedení a připsal si už šestou prohru v řadě.

 

Malkin pěti body zdevastoval Blesky z Tampy, Vokoun utišil Hurikány z Caroliny

16. 1. 2012

| Rubrika: Články

Pět bodů za hattrick a dvě asistence! Tak takovou vizitkou se prezentoval v zápase proti Tampě Bay ruský hokejista Jevgenij Malkin. Lídr Pittsburghu přispěl vydatnou měrou k vysokému vítězství svého zaměstnavatele na ledě Lightning.