Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sekce výměny odkazů:

 

Pokud máte zájem podpořit tento hokejový blog, tak stačí umístit banner, ikonku či textový odkaz na vaše www stránky. Rovněž je zde možnost po dohodě realizovat výměnu odkazů.

 

Doporučuji - www.jaromir-jagr.cz

Nejmladší z mých webových projektů byl spuštěn (v testovací beta verzi) v polovině března roku 2012. Jeho cílem je pravidelně informovat o počínání české hokejové legendy Jaromíra Jágra. Najdete zde aktuální Jágrovy statistiky, souhrny a preview zápasů, obsáhlou video sekci a řadu zajímavých příspěvků.


Doporučuji: www.wanastowivjecy.estranky.cz

Jedná se můj další web, jenž je pokračovatelem svých předchůdců. Na nové adrese byl aktivován 12.června 2007, s cílem úspěšně plnit status fanouškovského webu skupin Lucie a Wanastowi Vjecy. Součástí web je i fanouškovské fórum s více než 14 tisíci příspěvky.

 

 www.prerovsky.denik.cz

Nejvýznamnější regionální deník z mé oblasti pobytu, se kterým jsem spolupracoval v rámci sportovní rubriky. V archívu naleznete stovky mých příspěvků z fotbalu, hokeje, házené, volejbalu a z dalších sportovních akcí. Většina autorských prací je označena mým jménem nebo zkratkou JaP.

 

www.hokejportal.cz

Tak s tímto serverem jsem spolupracoval od jeho založení, což se datuje na konec roku 2006. Portál je zaměřen na zpravodajství z nejsledovanějších hokejových soutěží světa a reprezentace.

 

www.sporty-online.cz

Tento zpravodajský portál spatřil virtuální svět internetu v květnu 2010. Do roku 2011 jsem zde obstarával obsahovou část zpravodajství.

 

Hokejové odkazy:


Jaromir-Jagr.cz – aktuality, videa, statistiky, zajímavosti – vše o Jaromíru Jágrovi a New Jersey Devils

 

Tampa Bay Lightning

 

icona_coyotes.jpg

      Vše o Edmontonu Oilers

      Eurolanche.com

 

 

http://www.trops-sport.cz - Specialista na sportovní dresy. Fotbalové dresy, hokejové dresy, cyklistické dresy a další sportovní oblečení.

http://www.zacha-hokej.cz/ - Stránky podporující mladého hokejistu Pavla Zacha a český juniorský hokej.

http://www.hczlin98-99.estranky.cz - Stránky věnované hokejové mládeži Zlína.