Jdi na obsah Jdi na menu
 


Stanley Cup 2012: Philadelphia změří síly s New Jersey

28. 4. 2012

Družina trenéra Petera Laviolettea má před sebou v play off v pořadí už druhou překážku. Pár dní poté, co Flyers ve vypjaté sérii vyřadili favorizovaný Pittsburgh, kříží cestu nový soupeř celek New Jersey. Ďáblové v pekelném souboji nakonec udolali Floridu v sedmém rozhodujícím klání během druhého prodloužení. Hrdinou zápasu byl nováček Adam Henrique, který ke gólu ze základní hrací doby přidal i ten rozhodující. Pozadu nezůstal ani nestárnoucí Martin Brodeur, jenž se blýskl třiačtyřiceti úspěšnými zákroky.

 

Střetnutí Philadelphie s New Jersey bude nejen soubojem dvou konkurentů z Atlantické divize, ale i konfrontací dvou českých legend Jaromíra Jágra a Patrika Eliáše. Opomenout však nelze ani další krajánky. V barvách Letců se představí ještě duo Jakub Voráček – Pavel Kubina a s Ďáblem na dresu nastoupí Petr Sýkora s Markem Židlickým.

Devils mají co soupeři vracet. Poslední dvě vzájemné bitvy (2004, 2010) skončily úspěchem Philadelphie. Očekává se vyrovnaný souboj. Letos se během základní části soutěže oba celky utkaly šestkrát, z toho každý z nich vyhrál ve třech případech.

Rozpis zápasů série 2. kola play off:

neděle 29. dubna: Philadelphia Flyers – New Jersey Devils (21:00)
středa 2. května: Philadelphia Flyers – New Jersey Devils (1:30)
pátek 4. května: New Jersey Devils – Philadelphia Flyers (1:30)
pondělí 7. května: New Jersey Devils – Philadelphia Flyers (1:30)

 

Převzato z partnerského projektu: fanpage Jaromíra Jágra - www.jaromir-jagr.cz

Jaromir-Jagr.cz - aktuality, videa, statistiky, zajímavosti - vše o Jaromíru Jágrovi a Philadelphii Flyers

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář