Jdi na obsah Jdi na menu
 


Preview: Začíná předkolo play off, kdo zahájí vstup vítězně?

11. 2. 2010

Ve středu odstartovaly záchranářské boje a v pátek už začíná pro osm týmů boj o nalezení cesty k úspěchům. Vítězové sérií, která se hraje na tři výhry, vyzvou celky z elitní čtyřky. Třebíč přivítá Vrchlabí, které se dostalo do předkola doslova za pět minut dvanáct. V prestižním derby se střetne Dukla Jihlava s Havlíčkovým Brodem. Znojmo změří síly s tygří farmou z Benátek a nováček z Tábora bude chtít překvapit Kadaň.

 

Mužstva, která se umístila od pátého do osmého místa si zajistila domácí výhodu pro úvodní dvě utkání série. S ohledem na fakt, že vzájemná měření sil se odehrají na tři vítězná střetnutí, se šance postupu pro tabulkově lépe postavené týmy papírově zvyšují. Pro mnohé odborníky je asi největším překvapením účast táborských hokejistů, kterým se vzhledem k jejich statusu nováčků, přisuzovala spíše role záchranářská.

 

PROGRAM PÁTEČNÍCH ZÁPASŮ PŘEDKOLA:

(5.) SK Horácká Slavia Třebíč - (12.) HC Vrchlabí (17:30)

(6.) HC Dukla Jihlava - (11.) HC Rebel Havlíčkův Brod (17:30)

(7.) Orli Znojmo - (10.) HC Benátky nad Jizerou (17:30)

(8.) Sportovní klub Kadaň - (9.) Hockey Club Tábor (18:00)

 

K další přímé konfrontaci se kluby dostanou hned druhý den. Brzká odveta bude hrát významnou roli pro oba týmy. V případě neúspěchu domácích se do role mírnějších favoritů prakticky dostávají hosté, kteří se následně představí už před svými fanoušky. Dočkáme se překvapivých výsledků už v pátek? 

 

PROGRAM SOBOTNÍCH ZÁPASŮ PŘEDKOLA:

Sportovní klub Kadaň - Hockey Club Tábor (17:00)

SK Horácká Slavia Třebíč - HC Vrchlabí (17:30)

HC Dukla Jihlava - HC Rebel Havlíčkův Brod (17:30)

Orli Znojmo - HC Benátky nad Jizerou (17:30)