Jdi na obsah Jdi na menu
 


2009/2010

Příspěvky

Preview: Semifinálové bitvy se přesouvají na led Olomouce a Hradce Králové

12. 3. 2010

| Rubrika: 2009/2010

Čtyři nejúspěšnější kluby prvoligové scény dnes potřetí změří své síly. Série se zatím vyvíjí dle papírových předpokladů. Oba favorité z Ústí i Chomutova triumfovali v obou domácích zápasech a dostali se tak do dobré pozice. nyní je však čeká nepřívětivé prostředí soupeřů, což jim situaci značně přitíží. Přinesou utkání v Olomouci a v Hradci Králové novou skutečnost?

 

Preview: Semifinále startuje, Chomutov vyzve Olomouc a Ústí změří síly s Hradcem Králové

8. 3. 2010

| Rubrika: 2009/2010

NEPŘEHLÉDNĚTE: Druhá nejvyšší domácí soutěž se opět dostává do výrazné pozornosti. Již dnes odstartují semifinálové boje čtyř nejúspěšnějších celků. Podle papírových předpokladů si postup vybojovali ti očekávání. Do rolí favoritů jsou pasovány oba severočeské kluby z Ústí a Chomutova, avšak je jisté, že jak Hradec Králové, tak i Olomouc budou chtít soupeře potrápit.

 

Preview: Začíná předkolo play off, kdo zahájí vstup vítězně?

11. 2. 2010

| Rubrika: 2009/2010

Ve středu odstartovaly záchranářské boje a v pátek už začíná pro osm týmů boj o nalezení cesty k úspěchům. Vítězové sérií, která se hraje na tři výhry, vyzvou celky z elitní čtyřky. Třebíč přivítá Vrchlabí, které se dostalo do předkola doslova za pět minut dvanáct. V prestižním derby se střetne Dukla Jihlava s Havlíčkovým Brodem. Znojmo změří síly s tygří farmou z Benátek a nováček z Tábora bude chtít překvapit Kadaň.