Jdi na obsah Jdi na menu
 


MS statistiky

Příspěvky

MS 2009: Nejužitečnějším hráčem mistrovství je Kovalčuk

11. 5. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: MS statistiky

Mistrovství světa 2009: Po slavnostním ceremoniálu došlo i na tradiční udílení ceny pro nejužitečnějšího hráče turnaje. Majitelem cenné trofeje se stal zlatý medailista a lídr ofenzivy Ilja Kovalčuk, jenž byl také vyhlášen jako nejlepší útočník.

 

MS 2009: Konečné pořadí týmů

11. 5. 2009

| Komentářů: 0

| Rubrika: MS statistiky

Mistrovství světa 2009: Sedmatřicátý díl z kapitoly mistrovství světa je již dnes minulostí. Nejcennější medaili získali hokejisté Ruska, stříbro zbylo na poraženého finalistu Kanadu a bronzu se těší hráči Švédska. Bez medaile zůstaly mj. celky USA, Finska či České republiky. Naší reprezentaci patří po neúspěšné čtvrtfinálové účasti šestá příčka. Kompletní pořadí v příspěvku

 

Mistrovství světa - statistiky

14. 5. 2007

| Komentářů: 1

| Rubrika: MS statistiky

ObrazekJe za námi ostře sledované jednasedmdesáté mistrovství světa. Přineslo nám rozluštění mnoha otazníků. Titul vybojovali Kanaďané, stříbro patří Finům, bronz Rusům. Česká republika obsadila až sedmé místo, hůře skončilo z poražených čtvrtfinalistů pouze Švýcarsko. Z elitní skupiny sestupují Rakousko a Ukrajina.
 

Skupina D - Statistiky

1. 5. 2007

| Rubrika: MS statistiky

ObrazekJiž před samotným začátkem turnaje bylo jasné, že pořadatelská země bude patřit k hlavním adeptům na zisk kovu nejcennějšího. Kostra týmu je tvořena hráči převážně z domácí nejvyšší soutěže, trenér Bykov navíc mohl počítat se službami superhvězd Kovalčuka, Malkina a Gončara. Sborná nalezla soupeře až v týmu Finska, který mohutně udolával, ale ruského giganta přemoci nedokázal. Do dalších bojů se podívá Dánsko, naopak Ukrajinu čeká soutěž o existenci.

 

Skupina C - statistiky

1. 5. 2007

| Rubrika: MS statistiky

ObrazekZde rovněž se neudálo žádné překvapení, ale nutno říct, že hlavně v prvním zápase k tomu moc nechybělo. Německo dlouho sahalo v zápase s Kanadou po bodu! Kanaďané nakonec utkání dovedli do vítězného konce, ale ani v dalších zápasech nepotvrzovali pověst jednoho z favoritů šampionátu. I zbývající utkání sice vyhráli, ale vždy po velkém trápení. Nejlepší výchozí pozici má Kanada, Slovensko a Německo budou bojovat dál. Norsko čeká baráž.

 

Skupina B - statistiky

1. 5. 2007

| Rubrika: MS statistiky

ObrazekO prvenství ve skupině rozhodl až vzájemný zápas mezi Českou republikou a mužstvem Spojených států amerických. Po nervydrásajícím souboji vyšel jako vítěz český tým. Třetí příčka patří Bělorusku a do skupiny o záchranu putoval tým Rakouska.

 

Skupina A - statistiky

1. 5. 2007

| Rubrika: MS statistiky

Obrazek Skupinu zcela podle papírových předpokladů ovládl tým Švédska. Hráči "Tre Kronor" nasázeli svým soupeřům úctyhodný příděl jednadvaceti branek a potvrdili své výsadní postavení. Druhou příčku ovládli Švýcaři, třetí pozici překvapivě získal tým Itálie, který tak odsoudil Lotyšsko k boji o záchranu v elitní společnosti.