Jdi na obsah Jdi na menu
 


Preview: Podaří se hladovým Medvědům porazit i Kadaň?

25. 11. 2009

Toužebná výhra Berouna se stala překvapivou realitou na ledě Havlíčkova Brodu. Dnes má mužstvo s velitelem Žemličkou možnost na úspěch navázat i doma proti tabulkovému sousedovi z Kadaně. Vládnoucí Ústí přivítá ve lvím sídle tým Orlů. Chomutov se představí v Chrudimi.

 

Program dnešního kola:

(11.) HC Havířov Panthers - (4.) HC VCES Hradec Králové (17:30)

Panteři si v Třebíči připsali možná až neočekávaně snadno tři body a tak prodloužili svou neporazitelnost v normální hrací době na čtyři zápasy. Hradečtí v posledních dvou střetnutích naplno bodovali, ale čeká je nepříjemný soupeř, který se veze na vlně jistoty. Šance na úspěch Havířova je poměrně vysoká, potvrdí se prognóza?

Minulý vzájemný zápas:  1:3

Aktuální forma: velmi dobrá - dobrá

Tip: 1

 

(13.) HC Benátky nad Jizerou - (16.) Salith Šumperk (17:30)

Bitva dvou málo úspěšných klubů nejspíš příliš pozornosti poutat nebude. Oběma však bodový úspěch může situaci vylepšit. Dvoubodová ztráta Draků na jejich dnešního soupeře je prakticky velice hratelná. Benátky potřetí za sebou prohrály a totožnou bilanci mají i hráči Šumperku. Jedna série skončí, to je naprosto jisté.

Minulý vzájemný zápas:  3:5

Aktuální forma: špatná - špatná

Tip: 02

 

(1.) HC Slovan Ústečtí Lvi - (5.) Orli Znojmo (18:00)

Se zamračeným okem sledují soupeři dosavadní nadvládu týmu Ústeckých Lvů. Goliáše už dlouhých dvanáct kol žádný David k zemi neposlal a tak se marně čeká na zázrak. Série nesmrtelnosti vyniká ještě více v domácím prostředí, kde tým nepoznal hořkost porážky od samotného začátku sezony. Dnes se o prozatím nemožné pokusí ambiciózní, ale nevyrovnané Znojmo.

Minulý vzájemný zápas:  2:1

Aktuální forma: mimořádná - průměrná

Tip: 1

 

(9.) HC Chrudim - (2.) KLH Chomutov (18:00)

Pětizápasová bodová šňůra Chrudimi skončila při pondělním souboji se Znojmem a tak se začíná od pomyslné nuly. Chrudimští jsou stále doma nejméně úspěšným týmem soutěže, avšak poslední dvě vítězná střetnutí ukázala směr světla naděje. Papírové předpoklady výhry by měly patřit hostům, nicméně Chrudim se už přesvědčila o tom, že se s Chomutovem dá hrát poměrně vyrovnaná partie. Druhý tým tabulky se už šestkrát v řadě vyhrál a rozhodně sebevědomí nebude na nízké hladině. Dveře pro vítěze jsou otevřené pro oba týmy, kdo se předvede v lepším světle?

Minulý vzájemný zápas:  1:2p

Aktuální forma: velmi dobrá - výborná

Tip: 10

 

(12.) Hockey Club Tábor - (6.) HC Dukla Jihlava (18:00)

Táborští po výhře nad Znojmem svedli poměrně vyrovnanou bitvu i na ledě Chomutova, takže odhodlání k metě vítězství jim rozhodně chybět nebude. Dukla před dvěma dny prohrála v prodloužení doma s Olomoucí, nicméně dvě předchozí výhry jí sumář výsledků vylepšují. Mužstvo z Vysočiny překvapivě opustil zkušený stratég Josef Augusta, takže na střídačce bude velet Roman Mejzlík.

Minulý vzájemný zápas:  2:6

Aktuální forma: průměrná - výborná

Tip: 10

 

(14.) HC Berounští Medvědi - (15.) Sportovní klub Kadaň (18:00)

I přes špatnou pozici obou týmů se bude jednat o poměrně sledovaný zápas. Berounu se podařilo v Havlíčkově Brodě utnout další rodící se krizi a nový úspěch je více než vítanou metou. O Kadani se všeobecně ví, že svůj stín nedokáže překročit. Mužstvo dokáže příjemně překvapit, ale nedaří se mu výsledek potvrdit i v dalším utkání.

Minulý vzájemný zápas:  2:3

Aktuální forma: vzestupná - sestupná

Tip: 1

 

(3.) HC Olomouc - (7.) HC Rebel Havlíčkův Brod (18:00)

Podrobnosti v samostatném příspěvku.

Tip 1

 

(10.) HC Vrchlabí - (8.) SK Horácká Slavia Třebíč (18:00)

Vrchlabí po dvou výhrách dává částečně zapomenout na šestizápasovou bídu, která tým nedávo postihla. Mužstvo by se mohlo vrátit na optimální výkonnostní stupeň. Potvrzení nárůstu formy by bylo rozhodně vítaným faktorem. Třebíč by se ráda dostala o nějakou tu příčku výše, což se vzhledem k nesmírné vyrovnanosti týmů jeví jako reálná varianta. V každém případě jsou nutné body.

Minulý vzájemný zápas:  4:3sn

Aktuální forma: vzestupná - průměrná

Tip: 1

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář