Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bělorusko jásá, Andrej Kosticyn může na olympiádu, start Saleje je rovněž potvrzen

14. 2. 2010

Ještě před dvěma dny se nad účastí staršího z bratrů Kosticynů na největší hokejové akci roku vznášel velký otazník. Ze zámoří však přišly pozitivní zprávy. Generální manažer Canadiens Pierre Gauthier potvrdil pro deník Montreal Gazzette, že klub hráče na turnaj uvolní. Kosticyn však bude vzhledem k rehabilitaci ještě několik dní v péči lékařů běloruského týmu.

 

Pětadvacetiletý útočník si poslední prosincový den poranil v zápase koleno a musel se podrobit operačnímu zákroku. Čekala ho nutná pauza a klidový režim. Koleno se poměrně dobře zahojilo a jedna z největších hvězd postsovětské země už minulý týden začala s lehkým bruslením. Podle vyjádření lékařů by se Andrej Kosticyn mohl dostat do hry 23. února.

 

Výrazným pozitivem byl i návrat Ruslana Saleje do zápasové zátěže. Zkušený obránce Colorada Avalanche se objevil v dnešním utkání v Los Angeles. Dvacetiminutý strávený čas na ledě ukázal, že pětatřicetiletý hráč je připraven a může se zúčastnit olympijského turnaje.

 

Komplikovanější situace je u Michaila Grabovského. Podle posledních zpráv ještě není průbojný útočník Toronta Maple Leafs zdravotně v pořádku a jeho případný start ve Vancouveru je už spíše v rovině fikce.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář