Jdi na obsah Jdi na menu
 


ZOH 2010: Velké problémy měli i Slováci, zachránil je až gól Šatana

24. 2. 2010

Osmifinále: Na postup mezi nejlepších osm týmů turnaje se nadmíru nadřeli i naši východní sousedé ze Slovenska. Družina Jána Filce si s Norskem ještě po první třetině držela dvoubrankový náskok, ale Vikingstad a Bastiansen ztrátu dohnali a nebýt branky Šatana, tak i utkání mohlo jít do prodloužení. O chvíle hrůzu se postaral Tollefsen svým hrubým zákrokem na Bartečka, který po střetu silně krvácel z temene hlavy. Naštěstí se zranění neukázalo jako vážné. 

 

Slovensko - Norsko 4:3 (3:1, 0:2, 1:0)

Branky a nahrávky: 8. Handzuš (Gáborík, Marián Hossa), 11. Gáborík (Demitra, Chára), 19. Zedník (Stümpel, Pálffy), 49. Šatan (Višňovský, Zedník) - 19. Zuccarello Aasen (Holös), 28. Vikingstad (Thoresen, Zuccarello Aasen), 40. Bastiansen (Olimb, Thoresen). Rozhodčí: Bulanov (Rus.), Joannette - Losier (oba Kan.), Kiča (Ukr.).

 

Slovensko: Halák - Meszároš, Chára, Višňovský, Štrbák, Jurčina, Sekera, Baranka - Marián Hossa, Demitra, Marcel Hossa - Pálffy, Stümpel, Gáborík - Zedník, Handzuš, Bartečko - Šatan, Kopecký, Cibák - Radivojevič.

Norsko: Grotnes - Jakobsen, Mats Trygg, Holös, Tollefsen, Lund, Bonsaksen, Kaunismäki - Thoresen, Vikingstad, Zuccarello Aasen - Hansen, Andersen, Röymark - Holtet, Bastiansen, Olimb - Laumann Ylven, K. Forsberg, Spets.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář