Jdi na obsah Jdi na menu
 


Plekanec pomohl Montrealu k obratu nad Columbusem

25. 11. 2009

Kanadskoamerická NHL měla na programu jen jediný zápas, ve kterém změřily své síly týmy Montrealu Canadiens a Columbusu Blue Jackets. Hostům se dařilo držet příznivý výsledek do třiačtyřicáté minuty, posléze je však Habs poslali třemi góly do kolen. Bodovali Tomáš Plekanec i Roman Hamrlík. Pro zranění chyběl v sestavě Jaroslav Špaček.

 

Columbusu vyšla první třetina. Sice už šesté minutě se prosadil domácí Cammalleri, avšak dvě trefy dvojice Vermette, Strälman znamenaly přenesení výhody na stranu Blue Jackets. Na Bergeronovo vyrovnání brzy odpověděl opět Vermette a tak vedení hostů bylo stále aktuální. Třetí dějství přineslo úplně jiný příběh. Montreal působil živějším dojmem. První zářez do jistoty soupeře zařídil po Hamrlíkově přihrávce Metropolit. V pětačtyřicáté minutě se zaskvěl svým druhým gólem Bergeron a rázem byli Habs na koni. Definitivní k.o. nasadil Columbusu Lapierre.

 

Montreal - Columbus 5:3 (1:2, 1:1, 3:0)
Branky: 6. Camalleri (A. Kosticin, PLEKANEC), 30. Bergeron (Gorges, PLEKANEC), 43. Metropolit (Hamrlík, Pacioretty), 45. Bergeron (White, Pacioretty), 56. Lapierre (S. Kosticin) - 7. Vermette (Nash, Stralman), 9. Stralman (Nash, Ťjutin), 32. Vermette (Torres, Brassard). Vyloučení: 4:3. Využití: 0:2. Střely na branku: 29:36. Diváci: 21 273 (Bell Centre). Hvězdy utkání: 1. Price, 2. Bergeron (oba MON), 3. Vermette (CBS).

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář