Jdi na obsah Jdi na menu
 


NHL: Vancouver zvítězil v Chicagu a odmítl opustit play off

10. 5. 2010

Semifinále Západní konference: Pátý zápas série mezi Chicagem a Vancouverem mohl přinést definitivní rozluštění. Tým Blackhawks v minulém utkání exceloval na ledě soupeře a nyní mohl v domácím prostředí definitivně poslat protivníka na dovolenou. Hosté se však zabojovali a vykřesali naději na prodloužení bitvy.

 

Vancouver už v první třetině ukázal, že rozhodně nedá svou kůži lacino. Díky gólům Ehrhoffa a Bieksy se ujal vedení 0:2. Výhodu navýšil svou druhou trefou v zápase Bieksa. Na dobře chytajícího Luonga našel recept až ve třiapadesáté minutě Toews, ale to bylo ze strany Chicaga již vše. Domácím nepomohl ani taktický manévr ve formě power-play a naopak Burrows střelou do opuštěné klece potvrdil jasnou výhru Canucks. Šestý zápas série je na programu 12. května od 4 hodin ráno středoevropského času.

 

Západní konference - semifinále:

Chicago - Vancouver 1:4 (0:2, 0:1, 1:1) - stav série 3:2
Branky: 53. Toews (Keith, Campbell) - 1. Ehrhoff (D. Sedin, H. Sedin), 15. Bieksa (Wellwood, Samuelsson), 33. Bieksa (M. Samuelsson, H. Sedin), 60. Burrows (Wellwood, Bieksa). Vyloučení: 7:5. Využití: 0:1. Střely na branku: 30:24. Diváci: 22 192 (United Center). Hvězdy utkání: 1. Bieksa, 2. Luongo (oba VAN), 3. Toews (CHI).

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář