Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hradec Králové posledním semifinalistou

21. 2. 2009

Tajenka účasti v prvoligovém semifinále je rozluštěna. Kometu Brno, Chomutov a Ústí doplnil dnes díky výhře Hradec Králové. Východočeši nehodlali nic ponechat náhodě a před početnou diváckou kulisou zvítězili 3:0.

 

Už od samotného úvodu bylo zřejmé, že domácí udělají pro úspěch maximum. Brejk dvojice Volráb-Koudelka vypadal nadějně až do chvíle, než se do dráhy střely postavil gólman Šindelář. Ve třinácté minutě poprvé zahrozili i hosté. Chaloupku však Koutský dokázal vychytat. První změna skóre se udála v devětadvacáté minutě, když nabídnutou početní výhodu využil Koudelka. Vrchlabí se mohlo vrátit do hry rovněž v přesilové hře, ale paradoxně v ní inkasovalo podruhé. O další úspěch Hradce se postaral povedenou střelou Nedorost.

Defintivní k.o. nasadil soupeři dorážkou vlastního pokusu Burian. Domácí strážce svatyně Koutský  ani jednou neinkasoval, což bylo klíčovým faktorem zejména při oslabení. V závěrečné třetině Vrchlabí nevyužilo ani dvojnásobnou přesilovku. Fanoušci domácího sektoru si závěr utkání užívali a mohli slavit postup mezi nejlepší čtyři celky soutěže. Hradec čeká vítěz základní části soutěže z Ústí a Kometa se utká s Chomutovem. Semifinálová brána se otevře 26. února.

HC VCES Hradec Králové - HC Vrchlabí 3:0 (0:0, 2:0, 1:0)

Branky: 29. Koudelka (Karlíček), 40. Nedorost (Martin Filip), 47. Burian

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář