Jdi na obsah Jdi na menu
 


Super Six-rozlosování

14. 6. 2007
V týmech sparťanských protivníků se nachází řada dobře známých jmen. Oulu doplnil Michala Broše další exsparťanský forvard Ondřej Kratěna. V minulé sezóně dres finského celku oblékal i Viktor Ujčík, ale nyní již na soupisce (zatím) nefiguruje, neboť nemá podepsanou smlouvu a je pravděpodobné, že změní zaměstnavatele.

V Davosu se česká kolonie rozpadla. Ještě v uplynulém ročníku se na soupisce švýcarského mistra objevilo hned pět hráčů, konkrétně šlo o Josefa Marhu, Petra Tatíčka, Václava Benáka, Zbyňka Irgla a Václava Varaďu. Z výše jmenovaných v týmu zůstal pouze Josef Marha.

"Po loňských euforických reakcích jsme teď hlavně rádi, že jsme se do Petrohradu probojovali znovu, protože ne mnoha týmům se toto podaří," uvedl generální manažer Petr Bříza pro oficiální stránky klubu. "Myslím si, že skupina je hratelná, ale uvidíme, co samotný turnaj přinese," dodal.

Turnaj začíná desátý den měsíce ledna a potrvá tři dny. Pražané bychtěli odčinit loňský propadák, kdy skončili až pátí. Ve hře je rovněž zajímavá finanční částka. Sumu 850 000 franků si mezi sebe rozdělí všichni účastníci. Vítěz se pak utká o Victoria Cup s klubem zámořské soutěže.

Zdroj: hcsparta.cz, edit: hokej.estranky.cz
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář