Jdi na obsah Jdi na menu
 


Bitva o titul pokračuje pátým soubojem, podaří se Pardubicím zlomit odpor Komety?

17. 4. 2012

Dnes je od 17:40 na programu pátá finálová bitva mezi týmy Pardubic a Komety Brno. Východočeši dokázali v předchozím klání nečekaně zvítězit na ledě soupeře, čímž srovnali stav vítězným střetnutí na 2:2. Po tom dnešním se jeden z týmů dostane v sérii do vedení.

Samotný duel bude veledůležitý pro oba kluby. Výhoda vedení v sérii může hrát významnou roli, neboť posléze vítěznému celku bude stačit jediný úspěch k tomu, aby dosáhl na toužebný pohár pro mistra extraligy.

V papírově lepší výchozí pozici jsou Pardubice, které jak už bylo zmíněno, uspěly v posledním měření sil. Družině trenéra Pavla Hynka navíc hraje do karet fakt, že Kometu devastují zranění klíčových hráčů.

Ze hry je kromě Miroslava Holce, pro kterého play off skončilo při bitvě se Spartou, také Róbert Petrovický (otřes mozku) a nejistý je stav zraněných Tomáše Svobody (záda?) a Radka Dlouhého (koleno).

"Zda někdo z marodů nastoupí, to uvidíme až zítra. Je možnost, že se Tomáš Svoboda nebo Radek Dlouhý vrátí, musí ale rozhodnout lékař," uvedl v rozhovoru pro oficiální stránky Komety trenér Zdeněk Venera.

I přes zdravotní potíže hráčů se Brňané chtějí v Pardubicích o úspěch porvat.

„Očekávám podobné zápasy jaké byly teď ty poslední dva v Brně. Bude to opět hodně vyrovnané utkání, kde bude rozhodovat každá chyba, maličkost a samozřejmě každý gól. Každopádně jedeme do Pardubic s tím, že chceme vyhrát a připsat si třetí bod," dodal zkušený stratég.

Pátá vzájemná konfrontace, jenž může jednoho z adeptů výrazněji přiblížit k zisku vytouženého mistrovského poháru, začíná od 17:40. Utkání můžete sledovat v přímém přenosu kanálu ČT4 Sport.

Preview poskytnuto i pro server hokejportal.cz

hokej.estranky.cz, hc-kometa.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář