Jdi na obsah Jdi na menu
 


Slovensko na nohou, Pálffy se vrací

26. 5. 2007
O znovuobnovení kariéry se spekulovalo už delší dobu, nyní je jasné, že se Pálffy bude snažit co nejlépe připravit na blížící se sezónu. Návrat komentoval nepřímo. “Když se nám s manželkou Andreou narodila dcerka Saskie a po všech problémech a obavách se ukázalo, že jsou obě v pořádku, tak to ve mně definitivě dozrálo. Rozhodl jsem se, že se vrátím se na led,“ prozrazuje.

Pálffyho jméno se dlouho objevovalo ve spojitosti s nejslavnější ligou světa kanadsko-americkou NHL. Během dvanácti sezón stihl odehrát 684 utkání s impozantní bilancí 329 branek a 384 asistencí. Oblékl dresy New Yorku Islanders, Los Angeles Kings a naposled Pittsburghu Penguins. Takřka s jistotou lze vyloučit comeback do zámoří či do ruské Superligy. Sám hráč tyto možnosti angažmá odmítá s ohledem na fakt, že chce být blízko s rodinou.

Variant je stále dost. O jeho služby se zajímá většina atraktivních týmů z Evropy. “Před nikým dveře nezavírám, všechno je zatím otevřené. Do konce června bych chtěl mít jasno. Nevylučuji start v naší extralize, ani ve vyspělých ligách v Evropě,“ říká. Kam nakonec tento populární forvard s vytříbenou technikou zavítá se dozvíme v blízké době. Každopádně se jedná o návrat s velkým N.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář