Jdi na obsah Jdi na menu
 


Petrovický bude zatím v Trenčíně

22. 9. 2007
ObrazekVelkou posilu na minimálně několik příštích zápasů získal aktuální lídr slovenské nejvyšší soutěže tým Dukly Trenčín. S klubem zahájil trénink mladší z bratrů Petrovických, Ronald. Bývalý hráč Pittsburghu se z pozice volného hráče zatím nedohodl s žádným klubem zámořské ligy na spolupráci.


Třicetiletý útočník by mohl naskočit do hry už v nedělním utkání, kdy jeho tým hostí Zvolen. V tomto ročníku už brázdí ledy domácí ligy tři hokejisté se zkušenostmi z nejslavnější soutěže světa. Žigmund Pálffy, Luboš Bartečko a Richard Lintner. Petrovický je může doplnit. Křídelní útočník má na kontě přes tři stovky zámořských bitev, ve kterých si připsal jednadevadesát bodů.

„Vrátil jsem se z Toronta po deseti dnech prozradil. „Je šance, že nastoupím do zápasu se Zvolenem, neboť se potřebuji dostať do zápasového tempa.“ Svůj výrok nicméně trochu upravil. „Nic není jasné, bude záležet na tom, jak se vyspím a rozhodnu pred střetnutím,“ dodala nová akvizice Dukly Trenčín.

Do Slovnaft extraligy se vrací po dvou letech. Naposled hájil barvy Žiliny, kde nastoupil v 34 utkáních. V zámoří vystřídal (zatím) čtyři kluby. Premiéru si odbyl v Calgary Flames, následně si vyzkoušel dresy New Yorku Rangers, Atlanty Thrashers a Pittsburghu Penguins.

Zdroj: Nový Čas, edit: hokej.estranky.cz



 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář