Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hudáček posilou Zvolena

18. 10. 2007

ObrazekPo nepřesvědčivých výkonech klubu se vedení Zvolenu rozhodlo situaci řešit  radikálně. Hráči dostali pokuty a dochází také k hráčským změnám. Aktuálně devátý celek Slovnaft extraligy opustí trojice  hráčů. Nové angažmá si budou hledat brankář Peter Ševela a útočníci Tomáš Škvaridlo s Rastislavem Gašparem. Naopak novou tváří je český gólman Vladimír Hudáček.

 

 

Pětatřicetiletý Čech je členem kádru už od úterý a měl by vnést do týmu svými zkušenostmi potřebný klid. V naší nejvyšší soutěži prošel během jedenácti sezon šesti kluby a má také několik desítek zápasů v ruské lize, kde hájil barvy Permu a Novokužněcku. Krátce působil i v Německu v klubu Landshut. Mistr světa z roku 2000 by měl vytvořit brankářskou dvojici s Kostúrem.

 

"Rozhodli jsme se zúžit hráčský kádr. Po příchode Hudáčka odchází jeden z brankářů. Z dvojice Ševela - Kostúr padla volba na prvně jmenovaného. Z útočníků jsme se rozhodli uvolnit dva. Jsou to Tomáš Škvaridlo a Rastislav Gašpar. Hráčům v hledání nového angažmá pomůžeme," upřesnil situaci generální manažer Ivan Piovarči a zároveň potvrdil, že hledá kvalitního středního útočníka. Podle dostupných informací je v jednání Ján Lipiánský.

 

Zdroj: SITA, foto: hcplzen.cz, edit: hokej.estranky.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář