Jdi na obsah Jdi na menu
 


Soutěžte s námi o hokejový dres české reprezentace!

26. 4. 2012

hokejovy-repre-dres.jpgJsi hokejovým fanouškem? Chceš mít zdarma reprezentační dres hokejové reprezentace? Zapoj se do naší soutěže, buď mezi tipujícími ten nejlepší a dres je tvůj! Do soutěže se může přihlásit každý, a to zdarma, až do startu prvního zápasu mistrovství světa 2012 tj. až do 4. května 2012 11:10 našeho SEČ (středoevropského času).

 

 

Hlavní partner soutěže: logo-bile.jpg

 

 

 

 

O soutěži:

Pořadatel soutěže je www.hokej.estranky.cz.

Hlavní cenu do soutěže - reprezentační dres ČR - věnoval e-shop www.trops-sport.cz - Fotbalové, hokejové a další sportovní dresy.

Do soutěže se může přihlásit každý, a to zdarma, až do startu prvního zápasu mistrovství světa 2012 tj. až do 4. května 2012 11:10 našeho SEČ (středoevropského času).

Soutěže se může zúčastnit každý bez ohledu na věk s trvalým pobytem na území ČR. Podmínkou účasti v soutěži je zaslání požadovaných osobních údajů a tiketu - ZDE.

Po vyhodnocení výsledků soutěže bude výherce kontaktován e-mailem. Výherce musí na tento e-mail nejpozději do 7 dnů odpovědět. Pokud tak neučiní, hlavní cena připadne dalšímu v pořadí.

Výherce souhlasí se zveřejněním jeho jména (případně i fotografie) na webu pořadatele tj. www.hokej.estranky.cz. a dalších stránkách úzce spolupracujících se stránkami pořadatele.

 

Osobní údaje:

Vaše zaslané osobní údaje nebudou poskytnuty jiným osobám. Uchovány budou pouze pro účely evidence k aktuální soutěži. Odesláním formuláře dáváte výslovný souhlas se zpracováním Vašich osobních údajů.

Výpis nabídky - tiket k soutěži:

ZDE

Formulář:

1.) vyplňte správný Váš e-mail
2.) do vzkazu uveďte Vaše jméno, příjmení, adresu Vašeho bydliště, PSČ, kontakt (e-mail, telefon) + Vaše tipy z výpisu.

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář