Jdi na obsah Jdi na menu
 


Preview čtvrté série zápasů předkola

19. 2. 2008

ObrazekUž dnes jsou na programu další střetnutí, z nichž může vzejít další potenciální účastník čtvrtfinálových bojů. Včerejší kolo určilo, že ostravská Sareza bude v kolonce vyvolených týmů, jenž budou mít možnost bojovat v další fázi play off. Velmi dobrou výchozí pozici má zejména Třebíč, která s pomocí domácího publika může dokonat svou misi s Hradcem.

 

 

V podobné situaci je i Havlíčkův Brod, který v případě úspěchu může před svými diváky slavit postup. V relativně horší situaci je Jihlava, která si zaváhání s Vrchlabí již nemůže dovolit. Své poslední vystoupení zvládla nadmíru dobře, tudíž případný úspěch není až tak nereálný. V každém případě čeká všechny zbývající celky těžká zkouška a bude důležité jak v ní dokáží uspět.

HC Dukla Jihlava - HC Vrchlabí (17:30)

Dukle se v pondělním zápase povedlo odvrátit hrozbu konce ligového ročníku, což bezesporu navýšilo jinak pošramocené sebevědomí týmu. Jihlavští předvedli, že ofenziva je ve výborné formě a  zajisté by tento fakt rádi potvrdili i v dnešním zápase. Vrchlabí má však stále výhodu jednoho vyhraného zápasu na víc, což jim relativně dává větší možnost volnosti. Domácí prakticky musí uspět, pokud tedy chtějí pomýšlet na zdramatizování série potažmo rovnou postup.

Stav série: 1:2 (1:3, 3:4, 7:2)

HC Rebel Havlíčkův Brod - HC Havířov Panthers (18:00)

Samotná série mezi oběma celky je nesmírně vyrovnaná a zatím žádný z duelů neskončil výraznější výhrou. Panterům se včera podařilo odvrátit první mečbol, ale musí to zvládnout i dnes, což bude nelehký úkol. Rebel má druhý pokus na to, aby ukončil tuto sérii a mohl se zařadit po bok Ostravy do pavouka čtvrtfinále. Rozhodovat by mohly opět maličkosti a je pravděpodobné, že utkání bude dlouho vyrovnané a rozhodne i potřebné štěstí. Ke komu nakonec přikloní, tak to se dozvíme večer.

Stav série: 2:1 (3:2p, 2:1p, 1:2)

SK Horácká Slavia Třebíč - HC VCES Hradec Králové (18:00)

Pokud Třebíč dokoná to co už načala, tak ze bezesporu bude jednat o největší překvapení předkola play off. Rozhodně nikdo nepohyboval, že Hradec jakožto třetí nejúspěšnější tým Západu nedá svého soupeři příliš šancí na úspěch. Opak je však pravdou. Hradec selhal v prvním zápase a když si vychutnal následné druhé měření sil, tak se zdálo, že na to naváže dalším triumfem, bohužel pro něho se tak nestalo a druhá porážka jeho plány značně zkomplikovala. Dnes musí vyhrát jinak pro něj letošní sezóna končí.

Stav série 2:1 (3:2, 0:10, 3:1)

 

Foto: Petr Čepek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář