Jdi na obsah Jdi na menu
 


Preview 18. kola první ligy

3. 11. 2007

ObrazekDnes je na programu další série zápasů 1. hokejové ligy.  Kometa Brno bude chtít jistě odčinit dvě poslední zaváhání při níž získala pouze dva body.  Na Východě je situace stále dramatická. Olomouc bude obhajovat druhé místo před Ostravou.

 

 

Hanáci přivítají na svém ledě Kadaň. Sarezu čeká Hradec Králové. Každý z moravských klubů potřebuje zvítězit, aby se nemusel obávat, že jej rival v tabulce přeskočí. Na svou šanci číhá i Třebíč. Ta bude sbírat ztracené sebevědomí, po výprasku s Mladou Boleslaví.

 

 

HC Sareza Ostrava - HC VCES Hradec Králové (17:00)

Co je v sázce? Druhé i třetí místo skupiny! Tak tohle jako motivace ostravskému celku může stačit. V každém případě musí domácí zvítězit pokud pomýšlejí na druhé místo a zároveň chtějí odrazit tlak Třebíče. Hosté se ve své skupině pomalu ukrajují z manka na nováčka z Vrchlabí a případný úspěch by mohl být klíčový, neboť rozdíl je pouze čtyřbodový. Sareza v posledních zápasech nikterak neoslnila. Hradec na tom byl o něco lépe. Mohlo by to být vyrovnané utkání se šťastnějším koncem pro hosty.

Tip autora: 02

 

Hokej Šumperk 2003 - BK Mladá Boleslav (17:00)

Těžko říct jak velké mohou být šance Draků proti celku, který vládne Západu. Hosté budou jistě ve velké psychické pohodě, neboť v posledním zápase si s chutí nastříleli a z Třebíče udělali trhací kalendář. Sedmibranková výhra jistě zanechá velký díl. Nováček může nicméně překvapit, aleneočekává se, že by dokázal mladoboleslavské porazit.

Tip autora: 2

 

SK Horácká Slavia Třebíč - HC Most (17:00)

Domácí nejspíš po kruté lekci, kterou si museli prožít na ledě Mladé Boleslavi, se jistě dostali zpět na zem. K výhře je může navíc tlačit fakt, že ztrácí na třetí Ostravu pouze dva body a má tedy šanci se dostat na vyšší stupínek tabulky. Jejich soupeř z Mostu je v evidentní herní krizi. Nováček ligy získal z posledních šesti zápasů pouze jediný bod a podle dosavadních výkonů se mu velké šance na úspěch v Třebíči nedávají.

Tip autora: 1

 

HC Havířov Panthers - KLH Chomutov (17:30)

Oba celky mají před sebou patřičnou motivaci. Největší asi hosté, kteří můžou v případě zaváhání Mladé Boleslavi opět zaujmout výsadní pozici ve skupině. Panteři zase mohou v příznivé situaci přeskočit Třebíč a vrátit se na čtvrtou příčku tabulky. pětibranková výhra v Mostě jim může dát větší sebevědomí.

Tip autora: 10

 

HK Jestřábi Prostějov - HC Berounští Medvědi (17:00)

Dravost Jestřábů málem v Chomutově slavila úspěch. Do tohoto utkání by domácí měli dát vše co v nich je, neboť měli aspoň před svými fanoušky zúročit své dovednosti v příznivý výsledek. Pokud navážou na výhru proti Mostu, tak se jistě nikdo z příznivců zlobit  nebude. Medvědi však šokovali v minulém kole, kdy si dokázali na samostatné nájezdy poradit s brněnskou Kometou. Těžké utkání.

Tip autora: 10

 

HC Kometa Group Brno - HC Vrchlabí (17:00)

Goliáš vs. David, tak lze charakterizovat tento souboj. Kometě všechno hraje do karet, potřebuje se vrátit na vítěznou vlnu, která byla během dvou utkání narušena ztrátou bodů. Nováček z Vrchlabí by však neměl být odevzdaným soupeřem, už několikrát ukázal, že umí zahrát na slavnější celky.

Tip autora: 1

 

HC Olomouc - SK Kadaň (17:00)

Hanáci stále brání svou druhou příčku. Od 10. října střídají porážku a výhru. Před domácím publikem se jim daří a jsou zároveň papírovým favoritem duelu. Hosté však všechny svá tři poslední zápasy vyhráli, takže rozhodně v herním útlumu nebudou.

Tip autora: 1

 

HC Dukla Jihlava - HC Rebel Havlíčkův Brod (17:30)

Jihlava si z posledních tří vystoupení připsala pouze jediný bod, tudíž žádná spokojenost být nemůže. Ani aktuálně šestá příčka v tabulce není jistě metou, kterou si vedení klubu naplánovalo. Havlíčkobrodští jsou v podobné situaci, snad jen s rozdíle, že ze stejného počtu utkání má bodů šest. Zejména skalp ostravské Sarezy mluví za vše. Vyrovnané utkání asi bez favorita.

Tip autora: 10

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář