Jdi na obsah Jdi na menu
 


Překvapí Medvědi Olomouc?

20. 12. 2008

ObrazekSobotní program nabídne kompletní pětatřicáté kolo první hokejové ligy. Olomoucké mužstvo nadále bojuje o elitní osmičku a střetnutí před vlastní kulisou je klíčovým faktorem. Oba soupeři se v letošní sezóně již potkali a vzájemná bilance je vyrovnaná. Medvědi i Mora zúročili domácí výhodu a svá utkání zvládli.

 

 

V posledním vzájemném měřením sil se Beroun představil v Olomouci, ale aktivní Kohouti mu příliš nedovolili. Mora zvítězila po dvou trefách Růžičky a Brančíka 3:1, za hosty se dokázal prosadit pouze Kupec. Pouhopouhé čtyři body dělí od sebe oba celky. Mora je aktuálně na deváté pozici s šestibodovou ztrátou na osmý Havlíčkův Brod. Ubrání ze ztráty je samozřejmě hlavním cílem.

 

Utkání bude nevšední pro dvojici Slížek - Sakrajda. Kluby se totiž minulý týden dohodly na měsíční výměně obou útočníků. Premiéru v novém týmu si zatím odbyl pouze prvně jmenovaný. Na ledě Benátek se však neprosadil.

 

 

Olomouc obhajuje devátou příčku a navíc oba nejbližší celky před ní mají těžký los. Havlíčkův Brod doma hostí Kometu Brno a Jihlava bude bojoval s Ústím o překvapení. Šance úspěchu je celkem zajímavá. Utkání začíná dnes v 17 hodin.

 

 

Foto: Jaroslav Pazdera

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nicmoc

gamel@seznam.cz,26. 1. 2009 10:40

nevim, prijde me, ze to je az moc rozebrany