Jdi na obsah Jdi na menu
 


Olomouc nasedne do rozjetého vlaku Kadaně, zastaví ho?

28. 11. 2008

ObrazekVe středečním sedmadvacátém kole si hokejisté Olomouce poradili s nováčkem soutěže z Benátek. Do počáteční zprvu jasné záležitosti se vměstnala zápletka, která značně pohnula nervy nejednoho domácího příznivce. Tříbrankový náskok se během závěrečné dvacetiminutovky zúžil na nejtěsnější možný rozdíl, ale tíženého vyrovnávajícího gólu se bojovní hosté už nedočkali.

 

 

Mora má nyní před sebou novou metu, která zní ukončit sérii čtyř zápasů trvajícího bodového půstu na ledě soupeřů. Čeká ji však Kadaň, která si přivezla výhry z Třebíče a překvapivě také z Ústí nad Labem.

 

Favorit utkání je s ohledem na průběžnou výkonnost víceméně jasný. Domácí by rádi navázali na šňůru tří utkání bez porážky a pokusili se vylepšit bilanci úspěšnosti před vlastními fanoušky. Kadanští jsou aktuálně nejhorším týmem doma, což oproti sedmému místu dle bodového zisku z venku budí poměrně rozpaky.

 

Ztráta Kadaně na jedenáctou Olomouc činí tři body, což se rovná jednomu vyhranému zápasu v normální hrací době. Motivace je to zajímavá a dá se očekávat, že svěřenci trenéra Černého udělají pro úspěch maximum. Kohouty čeká nelehký zápas, otázkou zůstává, zda-li se mužstvo zbaví tížící nervozity a vzpomene si na zdárnou misi v Chomutově a v Hradci Králové. Utkání začíná v sobotu v 17 hodin na ledě Kadaně.

 

Foto: Eva Streichsbierová

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář