Jdi na obsah Jdi na menu
 


Olomouc je na dně, přeruší černou sérii?

1. 11. 2008

ObrazekPo porážce na ledě brněnské Komety se Hanáci dnes pokusí stornovat šňůru porážek, která čítá už šest zápasů. Pokud se jim to nepovede, tak vyrovnají svůj nelichotivý rekord ze sezóny 2006/2007. Ústečtí Lvi se poperou s Hradcem Králové o návrat na výsluní tabulky. Podobné plány má zajisté i brněnská Kometa, která míří do Mostu.

 

 

Havlíčkův Brod - Třebíč (17:00)

Rebel střídá úspěchy s neúspěchy. Po výhře v Olomouci mužstvo nedokázalo navázat na bodový zisk, když v domácím prostředí podlehlo třígólovým rozdílem Mostu. Aktuální postavení týmu v tabulce je poměrně klidné. Devátá příčka je aktuálně ohrožena pouze Havířovem. V Třebíči jakoby už nalezli recept na sbírání bodů. Horácká Slavia z poslední čtyř utkání dokázala nasbírat úctyhodných deset bodů, což samozřejmě svědčí o průběžné pohodě v týmu. Hosté jsou mírným favoritem a rádi by svou sérii prodloužili.

Tip redaktora: 02

 

Olomouc - Chrudim (17:00)

Pro mnohé sázkaře velmi zajímavé utkání. Domácí celek si aktuálně nechtěně vypíjí kalich hořkosti, neboť série porážek spěje k rekordnímu číslu, které si mužstvo připsalo před dvěma lety. Mora už šest duelů nepoznala příjemný pocit výhry a nad Hanou se stahují mračna. Pokud svěřenci trenérů Vlka a Fialy dnes nevyhrají, tak si připíší vyrovnání prachbídné série z nedávné minulosti. Olomouc se nemohla spolehnout překvapivě ani na domácí prostředí. Z jejího ledu si odvezli plný bodový zisk Kadaň, Třebíč a Havlíčkův Brod. Naproti tomu hosté jsou živoucím důkazem toho, že nováček soutěže nemusí být vždy jasným outsiderem. Tým pod vedením perspektivního kouče Hostáka kvete a průběžná sedmá příčka není až tak velkým překvapením. Chrudim sice prohrála s Ústím, ale zajisté ji neúspěch až tak nebolí. Hanáci budou pod velkým tlakem, otázkou je, jak si dokáží se svou nepříjemnou situací poradit.

Tip redaktora: 10

 

Poruba - Havířov (17:00)

V Porubě bude k vidění ostře sledované slezské derby. Domácí se v minulém kole, po nepříliš přesvědčivých výkonech, dočkali poměrně překvapivé výhry na ledě Chrudimi. Úspěch znamenal ukončení série tří proher z venkovního prostředí. Ještě výraznější počin předvedli Panteři, kteří se po výhře nad Berounem vyhrabali z bláta, což znamenalo ukončení šňůry sedmi porážek v řadě. Souboj nejspíš nebude mít favorita.

Tip redaktora: 10

 

Beroun - Jihlava (17:00)

Medvědům poslední čtyři zápasy nepřálo štěstí a tým se ocitl na samotném dně ligové tabulky. Odstup mezi ostatními protivníky však není vůbec tak velký, a tak se dá očekávat v případě úspěchu postup na vyšší pozici tabulky. Hosté jsou na tom v tabulce o rovných osm příček lépe, avšak nemůžou se nyní pyšnit herní formou. Z posledních osmi zápasů získali pouhé čtyři body, a tak je meta na zápas jasná.

Tip redaktora: 02

 

Most - Kometa Brno (17:30)

Brno má za sebou období oslav k výročí vzniku profesionálního klubu, které okořenilo výhrou proti Olomouci. Nyní je čeká cesta do Mostu, který z posledních třech zápasů nepoznal pocit porážky. Baník zajisté bude chtít před vlastním publikem uspět i když ví, že soupeř patří mezi tři nejlepší týmy soutěže. Brno zaškobrtlo doma s Kadaní a posléze prohrálo nájezdy s Ústím, splnilo však povinnost výhry nad Olomoucí. Do utkání vstupuje Kometa se statusem mírného favorita.

Tip redaktora: 02

 

Ústí nad Labem - Hradec Králové (17:30)

Lvi přišli o první místo v lize, ale po dnešku ho můžou opět získat. Stačí k tomu, aby vyhráli, což určí minimálně šedesát minut dnešního měření sil. Hradec zatím příliš venku neboduje a určitě by na tomto faktu chtěl něco změnit. Favorit zápasu je však jasný, ústecký tým se veze na vítězné vlně a ztráta z domácího prostředí není příliš očekávaná.

Tip redaktora: 1

 

Foto: Ivo Dostál

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář