Jdi na obsah Jdi na menu
 


Olomouc bude bojovat o domácí výhodu do předkola play off

27. 1. 2009

ObrazekPrvní hokejová liga má na programu poslední kolo základní části, ve kterém se definitivně určí soupeřící dvojice pro předkolo play off. Do prvních vyřazovacích bojů zamíří pátý až dvanáctý tým tabulky. U řady z nich ještě není rozhodnuto o konečném pořadí. V nejisté situaci jsou i hráči Olomouce.

 

 

Zatímco jejich středeční soupeř z Jihlavy si v minulém kole výhrou nad Třebíčí pojistil sedmou příčku v tabulce, která jim zajišťuje výhodu startu předkola v domácím prostředí, tak Hanáci potřebují vyhrát, aby téže výhodu měli také. S ohledem na jejich sezónní úspěšnost se jedná o zásadní faktor. Na jejich osmou příčku se tlačí Havlíčkův Brod, který rovněž čeká domácí test proti Mostu, který bude bojovat ve skupině o udržení se v lize. Motivace je poměrně jistá.

 

Mora má s dvanáctinásobným mistrem Československa pozitivní zápasovou bilanci. Svěřenci trenérů Vlka a Fialy dokázali zvítězit doma a jednou i na ledě Jihlavy. Nyní mají možnost tuto statistiku ještě vylepšit. Klíčové utkání začíná v 18 hodin.

 

Vzájemné zápasy: HCO - JIH 3:2, JIH - HCO 3:1, JIH - HCO 2:3sn.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář