Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kucharczyk miří na Hanou

24. 7. 2009

Prvoligová Olomouc získala do svých řad novou posilu. Na roční hostování ze Znojma přichází Radim Kucharczyk. Devětadvacetiletý hráč se k týmu připojil již dnes a zúčastnil se plánovaného tréninku.

 

Kucharczyk je odchovancem vsetínského hokeje a právě na dobře známém Lapači poprvé okusil i nejvyšší soutěž. Jeho statisticky nejlepší ročník byl 2002/2003, kdy v padesáti utkáních nastřádal úctyhodných dvacet branek a osmnáct asistencí. Poté se vydal zkusit štěstí ve Finsku, ale v týmu Ilvesu Tampere nedostal potřebný prostor se ukázat, a tak se vrátil do Česka. Během následujících let pendloval po několika klubech. Jako poslední získalo jeho hráčská práva Znojmo, za které odehrál během posledních tří let 104 utkání.

 

Nyní jeho služby bude využívat Olomouc, do které přichází na roční hostování. Forvard se třemi reprezentačními starty nejde do neznámého prostředí. V dresu mistrů republiky z roku 1994 se představil už v sezoně 2007/2008. Vedení hanáckého klubu si od příchodu průbojného hráče slibuje zvýšení střelecké produktivity.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář