Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kometa v plné přípravě

17. 5. 2007
Mužstvo několik dní trénovalo v areálu rekreačního střediska BVV v Zubří. Nyní se tým přesunul zpět do Brna, kde jej čeká tradiční program v tělocvičně zaměřený na silové cviky. Spinning v další specializované hale jistě zlepší kondiční stránku hráčů. Rovněž nebude chybět trénink na ledě a postupné formování sestavy.

V kádru nastalo poměrně hodně změn, ale rozhodně se dají očekávat další. Asi nejvýraznější posilou je čtyřiatřicetiletý Pavel Vostřák, který má za sebou přes třista extraligových zápasů a hranice vstřelených branek přesáhla stovku. Přínosem bude bezesporu příchod obránce Mariána Moravy a útočníků Petra Lipiny, Martina Ambruze. Z Litvínova přichází jako náhrada za Pavla Maláče Radek Fiala.

Kromě již zmíněného brankáře Maláče klub opustilo dalších třináct hráčů, převážně se jednalo o ty, kterým končilo hostování, popř. byli někam propůjčeni, zmínit můžeme např. jména jako Vyhlídal, Martínek, Brančík, Špelda, R. Hruška, Kucharczyk či Staněk.

Kompletní soupis změn:

Příchody: Radek Fiala (Litvínov), Pavel Vostřák (Plzeň), Marian Morava, Petr Lipina (oba Mladá Boleslav), Martin Ambruz (Vsetín), Vojtěch Kloz (Karlovy Vary), Vratislav Čech (Kladno), Tomáš Polok (Opava)

Odchody: Petr Martínek, Michael Vyhlídal, Imrich Petrík, Radim Kucharczyk, David Mikšan, Matti Näätänen (všichni konec hostování), Richard Brančík (Olomouc), Lukáš Špelda, Petr Obdržálek (oba Šumperk), Radim Hruška (Vítkovice), Jan Hruška (host. Vsetín), Pavel Maláč (host. Hodonín), Milan Karlíček (host. Hradec Králové)



 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář