Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jihlava pouští do Boleslavi Rytnauera

30. 12. 2007

ObrazekPrvoligové kluby Mladé Boleslavi a Jihlavy se dohodly na hráčské výměně. Dukla překvapivě souhlasila s ochodem svého nejlepšího střelce Rytnauera. Sedmadvacetiletý hráč opustí kabinu svého zaměstnavatele 13. ledna a zamíří do středočeského týmu v rámci hostování. Připojí se k němu i Fiedler, opačným směrem poputuje duo Kolafa-Kopecký.

 

Rytnauer i Fiedler však ještě odehrají úvodní tři kola nového roku v dresu Dukly. Vedení Jihlavy navíc razantně apeluje na fakt, že autor dvaadvaceti branek odchází pouze na hostování a není reálný jeho prodej. Sám hráč k nabídce se vyjádřil kladně a bere to jako novou zkušenost. Kolafa i Kopecký se ale k jihlavskému klubu připojí už od 1. ledna, což může být pro červenožluté přínosem.

 

„K tomu hostování by nikdy nedošlo, pokud by s ním Láďa nesouhlasil,“ uvedl zastupující šéf klubu Tomáš Sedlák. „Určitě je to pro něj velká příležitost. Zahraje si v týmu, který se netají postupovými plány, a nasbírané zkušenosti pak může zúročit u nás,“ dodal. „Také v případě Kolafy a Kopeckého se jedná o hostování do konce sezony,“ upřesnil situaci.

 

Zdroj: hcdukla.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář