Jdi na obsah Jdi na menu
 


Brno hlásí pohyb v kádru

8. 4. 2008

ObrazekVedení brněnské Komety si již spřádá plány na nový ročník druhé nejvyšší soutěže. V pondělí definitivně potvrdilo dohodu s pěticí hráčů. Prodloužení stávajících smluv se dočkala trojice Jan Mikel, Aleš Staněk a Marián Morava. Naopak novými tvářemi jsou hradecký Petr Haluza a František Bakrlík.

 

 

Obránci Mikel s Moravou podepsali dvouleté smlouvy, u prvně jmenovaného se navíc jedná o dodatek roční opce. Staněk souhlasil s jednoletým kontraktem s následnou opcí na další sezónu. Naopak kádr semifinalisty opustili útočníci Radek Dlouhý  a Pavel Vostřák. Zejména odchod Dlouhého byl pro klub překvapením. Šestadvacetiletý hráč se údajně dohodl na spolupráci  s druholigovým švýcarským klubem  Neuchatelem. Do stejného klubu míří i Vostřák, který podle slov šéfa klubu Libora Zábranského nenaplnil očekávání.

 

Ztráta dvou útočníků vedla zcela pochopitelně k hledání náhrady. Klub oslovil z Hradce Petra Haluzu, jemuž končil se východočeským týmem kontrakt a sám hráč změnu uvítal. Druhým nováčkem je František Bakrlík, který přichází z Polska. Uplynulou sezónu strávil v dresu Podhale Nowy Targ. Další změny v kádru Brna jsou ve stádiu jednání.

 

Zdroj: hc-kometa.cz, foto: Michal Eger

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář