Jdi na obsah Jdi na menu
 


Naumov: Pálffymu jsme nabízeli maximální možný plat

19. 7. 2009

Prezident Dynama Minsk Vladimir Naumov se v rámci rozhovoru pro deník Sovětské Bělorusko zmínil mj. o velkém plánu, který nevyšel. Ústřední postavou měl být Žigmund Pálffy. Slovenský hvězdný útočník měl být lídrem nově vytvořené první útočné formace, ale i přes nadmíru lukrativní nabídku se do běloruského klubu nakonec nepřesunul.

 

Dynamo Minsk nepatřilo v loňském ročníku soutěže mezi skupinu finančně vysoko hodnocených klubů. Napovídal tomu mj. i nejvyšší plat hráče v mužstvu, který dle dostupných informací činil 400 000 dolarů ročně. Aktuální průměrný plat činí 300 000, do něhož již jsou zakomponovány kontrakty největších letních posil Makkonena a Hyvönenena.

 

"Pálffy měl podle našich plánů spolu s Makkonenen a Hyvönenem vytvořit první elitní formaci týmu. Bohužel Pálffy naši nabídku odmítl. Žigmund nás poprosil, abychom důvody jeho rozhodnutí nezveřejňovali," prozradil Naumov. O služby dlouholetého reprezentanta se zajímala řadu klubů hrajících KHL. Nejvíce se hovořilo o Petrohradu a CSKA Moskva. "Pálffymu jsme předložili kontrakt na milion dolarů, což byla maximální částka, kterou jsme mohli hvězdě jeho formátu nabídnout," dodal šéf běloruského hokeje.

 

Zdroj: hcdinamo.org

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář