Jdi na obsah Jdi na menu
 


KHL vypustila propagační klip, je na něm i Jágr

11. 8. 2009

Není žádným překvapením, že stoupá cílený zájem hokejových fanoušků o Kontinentální hokejovou ligu. Rozšířená odnož bývalé ruské Superligy si buduje pevné základy a její nejvyšší představitelé se snaží přiblížit legendární zámořské NHL. Vidina úspěchu je velká, ale cesta na vrchol slávy je stále velmi obtížná.

 

Díky několika návratům slavných jmen a příchodům dalších ceněných hráčů sílí status kvality. Pokud nastíníme největší lákadla ligy, tak nemůžeme nezmínit hrající legendy Sergeje Fjodorova a Zubova, vidina vysokých kontraktů zlákala z NHL mj. Jiřího Hudlera, Villeho Peltonena, Radka Bonka, Viktora Kozlova, Martina Gerbera či Karriho Rama. Co hráč, to záruka určité kvality.

 

Jednou z největších ikon je i Jaromír Jágr, který se představil v propagačním klipu. Stoupající zájem vidět největší hvězdy prostřednictvím televize donutil hlavní představitele ligy k jednáním na prodej vysílacích práv. Částky byly sníženy na přijatelnou hranici, a tak se mnozí fanoušci dočkají. Radost vypukla i v České republice, když kanál Nova Sport ohlásil, že zakoupil exkluzivní práva.

 

V nové sezoně se soutěž rozdělí na Východní a Západní konferenci, samozřejmě s tím, že zůstanou zachovány původní divize.



VÝCHODNÍ KONFERENCE:

Černyševova divize: Jekatěrinburg, Ak Bars Kazaň, Lada Togliatti, Metallurg Magnitogorsk, Neftěchimik Nižněkamsk, Traktor Čeljabinsk.

Bobrovova divize: Avandgard Omsk, Amur Chabarovsk, Barys Astana, Metallurg Novokuzněck, Salavat Julajev Ufa, Sibir Novosibirsk.

ZÁPADNÍ KONFERENCE:

Tarasovova divize: Dinamo Minsk, Dynamo Moskva, Dinamo Riga, SKA Petrohrad, Spartak Moskva, CSKA Moskva.

Charlamovova divize: Atlant Mytišči, Viťaz Čechov, Lokomotiv Jaroslavl, Torpédo Nižnyj Novgorod, Severstal Čerepovec, Balašicha.

 

Video:

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář