Jdi na obsah Jdi na menu
 


KHL již má schválený program nové sezóny

1. 7. 2009

Ve středu 1. července schválil prezident KHL Alexander Medvěděv veškeré potřebné organizační věci ohledně průběhu tamní ligy. V platnosti tak jsou veškeré zvláštní předpisy a rozpis soutěže. Zápasová klání odstartují 10. září, kdy se proti sobě utkají AK Bars Kazaň a Lokomotiv Jaroslavl.

 

Základní část se uzavře 7. března a nový šampion ligy by měl být znám nejpozději 27. dubna. KHL bude mít plánovanou přestávku od 2. do 11. listopadu a od 14. do 23. prosince, kdy budou na programu zápasy tradiční Euro Hockey Tour. Od 30. prosince do 2. ledna jsou v Rusku novoroční svátky, tudíž i v tomto období budou mít hráči volno. V době konání olympijských her bude rovněž soutěž přerušena, konkrétně od 8. února do 3. března. Prestižní "utkání hvězd" se odehraje 30. ledna.

 

Kontinentální liga si zajisté opět posilní své renomé a přiláká pozornost mnoha dalších pozorovatelů. V příští sezoně se na ledě objeví mj. slavní navrátilci z NHL Sergej Fedorov či Viktor Kozlov, zkrátka další velká lákadla. Na programu bude opět 672 utkání v základní části, které určí postupové pozice do play off.

 

Zdroj: khl.ru

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář