Jdi na obsah Jdi na menu
 


Gerbera láká Atlant Mytišči

16. 7. 2009

Kontinentální hokejová liga bude nejspíš novým sportovním domovem švýcarského brankáře Martina Gerbera. Čyřiatřicetiletý reprezentant se ocitl v hledáčku klubu Atlant Mytišči a podle posledních informací je jeho přesun z Kanady jen otázkou doladění závěrečných podmínek.

 

Gerber působí za mořem od roku 2002, kdy ho do svých služeb zlákalo mužstvo Anaheimu (Mighty) Ducks. Za čtyři roky později se s Carolinou Hurricanes radoval ze zisku prestižního Stanley Cupu. Zejména poslední sezona mu příliš nevyšla. U ottawských Senátorů se mu nepodařilo přesvědčit o svých kvalitách, a tak trejd do Toronta byl vítaným krokem. Na škodu mu byla i poměrně vysoká roční smlouva na 3,7 milionu dolarů.

 

Právě malé zápasové vytížení v posledních letech v kombinaci se statusem nechráněného volného hráče může vše urychlit. Gerber je v pořadí druhým zámořským gólmanem, se kterým vedení klubu, dle serveru ALLHockey.ru, intenzivě jedná. Blízko byla už dohoda s Anterem Niittymäkim, ale toho nakonec opět zlákala NHL, konkrétně pak tým Tampy Bay Lightning.

 

Zdroj: allhockey.ru

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář