Jdi na obsah Jdi na menu
 


Chabarovsk se pokusí o nemožné, zastavit rozjetý Omsk

26. 9. 2008

ObrazekDnešní zápasy nabídnout pestrý program. Omsk podruhé zavítá na led Chabarovsku a zajisté bude chtít zopakovat včerejší hladkou výhru. Větší pozornost bude upřena na moskevské derby mezi Spartakem a Dynamem. V ústraní nezůstane ani souboj Čeljabinsku s Magnitogorskem.

 

 

Avangard do bitvy s Amurem možná naposledy povede v roli hlavního, potažmo dočasného kouče Igor Nikitin. Podle ruských médií se jednání s Waynem Flemmingem výrazně posunuly a čeká se prakticky jen na pracovní víza. Pokus o reparát čeká největší hvězdu týmu Jaromíra Jágra, který i přes několik střeleckých pokusů se včera gólu nedočkal.

 

Amur Chabarovsk - Avangard Omsk (10:00)

Domácí proti favoritovi zápasu nemají co ztratit. Včerejší duel potvrdil rozdíl třídy a neočekává se jiný výsledek než výhra další hostů. Chabarovsk si sice několik příležitostí vytvořil, ale ztroskotal na velmi jistém Grahamovi. Jágr se aktuálně dělí s Pestunovem o status nejproduktivnějšího hráče týmu, avšak zajisté ho mrzí, že se ve včerejším duelu bodově neprosadil. Všechny zastínil Kurjanov, autor tří asistencí. Naváže Omsk a jasnou výhru i dnes?

Tip autora: 2

 

Traktor Čeljabinsk - Mettalurg Magnitogorsk (15:00)

Jeden ze šlágrů kola. Domácí aktuálně okupují výsadní postavení ve své divizi. Traktor si pokazil po zápase s Togliatti svou sérii neporazitelnosti, která čítala šest zápasů. Poměrně drtivá prohra srazila týmu několik stupňů žebříčku sebevědomí. Hosté naopak neměli s přemožitelem domácího celku takové problém, výhra po nájezdch se počítá. Otázkou zůstává, jak se Čeljabinsk dokáže stabilizovat, v každém případě karty zápasu jsou rozdány.

Tip autora: 02

 

HC CSKA Moskva - HC Dinamo Minsk (17:00)

Souboj druhého a posledního celku divize. Úloha favorita zápasu je jasná. CSKA má paradoxně lepší úspěšnost venku než v domácím prostředí. Z posledních tří zápasů má dvě těsné výhry a jednu porážku. Minsk vyhrál v Cechově a připsal si cenné body do své jinak nepříliš velké sbírky. Domácí bude talčit i snaha dostat se blíže špici tabulky, proto vsadí všechno na výhru.

Tip autora: 1

 

HC Spartak Moskva - HC Dynamo Moskva (17:30)

Derby, které nemá jasného favorita, tak lze charakterizovat měření sil mezi městskými protivníky. Oba celky si drží druhá místa svých divizí a potvrzují, že patří do užší výkonností špičky soutěže. Hosté poslední dva zápasy na ledě soupeřů prohráli, což může, ale taky nemusí hrát až tak významnou roli.  Spartak sice drží domácí neporazitelnost, ale těsné výhry nemusí být neustále opakovány.

Tip autora: 02

 

Víťjaz Cechov - HC Dinamo Riga (17:00)

Cechov si aktuálně drží nelichotivou pozici druhého nejslabšího celku ligy. Od výhry nad Nižněkamskem nebodoval a proti Rize, nemá příliš dobré vyhlídky. Dinamo je třetí v divizi na stejné bodové úrovni jako Omsk a má reálnou šanci útočit na první místo. Předpoklad by se měl nejspíš stát realitou.

Tip autora: 2

 

Foto: hcamur.ru

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář