Jdi na obsah Jdi na menu
 


DEL: Conti nahradí v brance Augsburgu Haase

19. 7. 2009

Desátý tým uplynulé sezony německé nejvyšší soutěže oznámil změnu na gólmanském postu. Dosavadní dvojka mužstva Rostislav Haas se dohodl s vedením Panterů na předčasném ukončení smlouvy. Zkušeného českého hokejistu nahradí Leonardo Conti.

 

Haase mohli čeští fanoušci nejvíce zaregistrovat během let 1996-1998, kdy hájil svatyni tehdy ještě extraligové Opavy. Jeho další kroky vedly k západním sousedům. Oblékl dresy Freiburgu, Schwenningenu a krátce se představil i v Augsburgu, kam přestoupil během uplynulé sezony. Kontrakt s místními Pantery měl uzavřený ještě na nadcházející ročník, avšak cesta čtyřicetiletého Haase povede již jiným směrem, neboť přijal nabídku severoamerické hokejové agentury stát se instruktorem brankářů.

 

Conti je staronovou posilou. Třicetiletý rodák z Garmisch-Partenkirchu se do klubu vrací po deseti letech. Uplynulou sezonu strávil v bravách týmu Kaufbeuren, za který odchytal devětačtyřicet utkání. Conti, jenž má na kontě i patnáct mezistátním střetnutí, vytvoří gólmanskou dvojici s Dennisem Endrasem.

 

Zdroj: del.org

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář