Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zápas pod širým nebem potvrzen

18. 9. 2007
ObrazekPo dlouhých čtyřech letech se v kanadsko-americké profesionální lize uskuteční utkání venku. Ostře sledovaná akce proti sobě svede dva silné týmy Východní konference. Fanoušci se mohou těšit na celky Pittsburghu a Buffala. K dispozici bude stadion Ralpha Wilsona s kapacitou takřka 74 tisíc.

Dosud poslední zápas s čerstvým vzduchem se uskutečnil v listopadu roku 2003, kdy se mezi sebou utkaly týmy Edmontonu Oilers a Montrealu Canadiens. Prestižní podívaná přilákala přes 57 tisíc fanoušků. Novoroční utkání se už teď těší velkému mediálnímu zájmu a dá se předpokládat, že tato poslední návštěva bude překonána. Buffalo Sabres se zařadilo mezi to nejlepší, co se v tamní soutěži nachází a Pittsburgh Penguins chytá díky superhvězdě Crosbymu nový dech.

"Bude to skvělá příležitost, jak s nejlepšími fanoušky přivítat nový rok," uvedl komisionář NHL Gary Bettman v oficiální zprávě na internetové prezentaci zámořské NHL. Ve prospěch buffalských Šavlí hovořil i fakt, že všechny jejich domácí zápasy byly beznadějně vyprodané. Navíc samotná poloha města je v ideálním místě státu.

Zdroj: ČTK, nhl.com, edit: hokej.estranky.cz


 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář