Jdi na obsah Jdi na menu
 


Senátoři opět na kolenou

31. 5. 2007
Senátoři vstupovali na led s úkolem, který mohl nést pořadové číslo jedna, "varianta b". Prvotní variantu cíle se v prvním duelu splnit nepodařilo, nyní se tedy předpokládalo, že větší důraz a bojovnost bude tou hlavní věcí, která dovede hosty k potřebné výhře, a tím i k srovnání stavu série.

Je sice pravdou, že hosté ve hře evidentně přitvrdili, ale jejich rival se na to dokázal přizpůsobit a nadále si hrál svou hru. Na zmíněnou elitní formaci Ottawy vedenou kapitánem. Alfredssonem byla opět nasazována "checking line" Moen- Pählsson - Niedermayer a stejně jako v minulém zápase si vedla opravdu famózně.

"Celý zápas jsme na ten gól tvrdě makali, ale dlouho jsme Emeryho nemohli překonat. Snažíme se hrát náš styl, to znamená jednoduchým způsobem a soupeři hru naopak maximálně znepříjemnit," uvedl po utkání útočník Samuel Pählsson. Právě tento Švéd se stal novým hrdinou pro fanoušky Ducks, když pět minut před koncem základní hrací doby přes bránícího Corva dokázal překona Emeyho. Důležitým článkem byl jako tradičně gólman Giguere, který si sice připsal "pouze" šestnácz zákroků, nicméně většina z nich byla klíčových. Zejména ty, při níž likvidoval Comrieho a Corva během dvojnásobného oslabení z první třetiny.

Stav série je nyní celkem pro mnohé překvapivý, ale nutno říct, že Anaheim soupeře doma elimitoval a nyní zbývá čekat co přinesou zápasy další.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář