Jdi na obsah Jdi na menu
 


Preview zápasů: Lang vs. Hejduk

19. 10. 2007

ObrazekČtyřmi zápasy bude pokračovat další program zápasů NHL. Bezesporu zajímavým duelem bude souboj Chicaga Blackhawks proti Coloradu Avalanche, v němž se proti sobě postaví dva olympijští vítězové z Nagana Robert Lang a Milan Hejduk. Carolina přijede do Pittsburghu s cílem navázat na svou úspěšnou třízapasovou sérii.

 

Buffalo Sabres - Columbus Blue Jackets

Domácí jsou v tomto měření sil jasným favoritem. Poslední tři utkání soutěže Sabres zvládli na výbornou a očekává se, že papírovně výsadnější pozici potvrdí. Jejich soupeř neoplývá nikterak oslnivou formou, poslední dva zápasy prohrál. Útočná síla Buffala by měla Columbusu nadělat velké starosti.

Tip autora: 1

 

Pittsburgh Penguins - Carolina Hurricanes

Tučňáci zatím svou pravou herní tvář hledají. Z pěti zápasů získali pouhé čtyři body, což rozhodně není na jednoho z favoritů divize dostačující počet. Hosté přijedou posilněni už faktem, že poslední tři zápasy venku dokázali vyhrát, což je bezesporu důležité. Prestižní zápas to bude pro bratry Staalovi, kteří se proti sobě postaví. Těžko tipovat vítěze, mírným favoritem i přes nepříliš přesvědčivé výkony zůstávají hráči Pittsburghu. Odolá Cam Ward genialitě hry domácí star Sidneyho Cosbyho?

Tip autora: 10

 

Chicago Blackhawks - Colorado Avalanche

V tomto zápase se očekává vyrovnaný souboj. Na druhé straně je však pravda, že Jestřábům se na domácím ledě zatím nedaří podle jejich představ. A pokud si nedají pozor na aktuálně nejproduktivnějšího hráče soutěže Paula Stastnyho, tak budou mít velké problémy. Chicagu chybí navíc Havlát, což jistě jejich ofenzivu citelně poznamená. Mohou rozhodnout maličkosti.

Tip autora: 2

 

Vancouver Canucks - Los Angeles Kings

Šest zápasů, tři výhry, tři porážky. Taková je dosavadní bilance domácích, kteří jistě budou chtít odčinit minulý neúspěch se San Jose. Los Angeles má za sebou už osm zápasů a rovněž nikterak nezáří, dokonce je na tom statisticky ještě hůř. Poslední příčka v divizi je toho důkazem. Mírným favoritem jsou Canucks.

Tip autora: 1

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář