Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pittsburgh zlanařil kanonýra Hossu !

26. 2. 2008

ObrazekMnoho zájemců se hlásilo o služby slovenského hvězdného útočníka. Největší šance se dávaly spíše celkům ze Západní konference, ale v boji o snipera Mariána Hossu nakonec překvapivě vyhrál Pittsburgh.

 

 

 

Tučňáci, kteří se s často s New Jersey přetahují o post nejlepšího týmu Atlantické divize, tak získali velkou posilu. Generální manažer Ray Shero předem avizoval, že chce do týmu přivést kvalitní křídlo a Hossa byl na seznamu vytipovaných posil jako jeden z prioritních. Velký trejd zahrnoval celkem pět hráčů. K Thrashers míří trio Angelo Esposito, Eric Christensen a Colby Armstrong plus výběr v první kole draftu. Spolu se slovenským reprezentantem míří k "Pens" další forvard Pascal Dupuis.

Obranu celku z Pennsylvánie vystuží rázný Hall Gill, jehož klub získal z Toronta výměnou za výběry v draftu druhého a pátého kola. Pro dvaatřicetiletého hráče, který odehrál v kanadsko-americké NHL přes sedmset zápasů je to teprve třetí působiště. Gill by měl pomoci stabilizovat vyváženost ofenzivního a defenzivního pojetí hry Tučňáků.

 

Zdroj: tsn.ca

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář