Jdi na obsah Jdi na menu
 


Minnesota posedmé vítězně

22. 10. 2007

ObrazekVelmi podařený vstup do sezóny zaznemenávají hokejisté týmu Minnesota Wild. Díky další výhře rozšířili svou sbírku bodů už na patnáct a suverénně vedou  Severozápadní divizi. Tentokrát jejich bojovnost odnesl tým Colorada Avalanche. V druhém utkání si Vancouver Canuks i díky asistenci Lukáše Krajíčka odvezl tři body z ledu Columbusu.

 

Blue Jackets nenavázali na výborný výkon, který předvedli v minulém zápase na ledě Buffala Sabres. Hosté z Vancouveru stříleli efektně. Leclaire měl pouze patnáct úspěšných zákroků. Jeho protějšek měl o plných dvacet střel víc práce. Minnesota sváděla s Coloradem vyrovnaný boj, ale definitivní pojistku jim dal Mikko Koivu, který se trefil tři minuty před koncem třetí třetiny.

Avalanche museli oželet služby Milana Hejduka, kterého trápí záda. Vůbec se neprosadil Paul Stastny, kterému do statistik byly připsány pouze tři střelecké pokusy. Nebodoval ani další z Čechů Jaroslav Hlinka, který už osm zápasů čeká na svůj první premiérový soutěžní gól v nejslavnější hokejové soutěži světa. Velmi dobrý výkon podal slovenský brankář Budaj, který si připsal devětadvacet úspěšných zákroků a opět si řekl i o příležitost v dalším zápase.

 

Minnesota - Colorado 3:2 (0:0, 2:2, 1:0)

Branky: 26. Parrish, 28. Rolston, 57. M. Koivu - 32. Arnason, 34. Brunette. Zásahy brankářů: Backström 31/2 - Budaj 32/3. Diváci: 18 568.

 

Columbus - Vancouver 1:4 (0:2, 1:0, 0:2)

Branky: 23. Nash (Výborný) - 6. a 59. Kesler, 14. Bieksa (Krajíček), 49. Näslund. Zásahy brankářů: Leclaire 18/3 - Sanford 36/1. Diváci: 12 667.

 

Zdroj: ČTK, nhl.com, foto: Getty Images (Jeff Vinnich), edit: hokej.estranky.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář