Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hejduk dvěma góly odrazil žraločí útok

8. 10. 2007

ObrazekV noci bylo na programu pouze jediné střetnutí, v němž přivítalo Colorado celek San Jose. Žraloci přijeli na soupeřův led s cílem navázat na předchozí vítězný zápas ve Vancouveru. Na výhře měl největší podíl pětibodový Paul Stastny, který tak mírně zastínil svého spoluhráče Milana Hejduka, jenž si připsal o dva body méně.

 

Domácí nic neponechali náhodě a během první třetiny si vytvořili dvoubrankový náskok díky přesilovkovým zásahům dua Sakic-Hejduk. Sharks  se připomněli během druhé třetiny, kdy Clowe poprvé překonal Budaje.  Definitivní rozuzlení přišlo během  závěrečné dvacetiminutovky. Osmiminutová smršť čtyř branek vyhnala hostujícího Nabokova na střídačku a  náhradník Patzold musel dochytat již jasný zápas.

V poslední třetině se tedy prosadili podruhé Hejduk, Stastny, Svatoš, Smyth. První hvězdou zápasu byl vyhlášen již zmíněný Stastny, který si připsal branku a čtyři finální asistence. Velmi kvalitní výkon v brance Avalanche podal Slovák Budaj, který si připsal čtyřiadvacet úspěšných zákroků.

 

Colorado - San Jose (2:0, 0:1, 4:1)

Branky: 18. a 43. Hejduk, 16. Sakic, 41. Stastny (Hejduk), 48. Svatoš, 49. Smyth - 28. a 58. Clowe. Zásahy brankářů: Budaj 26/24 - Nabokov 23/17, Patzold 2/2. Diváci: 15 876.

 

Zdroj: ČTK, foto: viewimages.com, edit: hokej.estranky.cz

 

 

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář