Jdi na obsah Jdi na menu
 


Preview: Česko - Kanada

6. 5. 2007

Postupně se začíná krystalizovat fakt, že pokud náš celek postoupí do dalších bojů s největší pravděpodobností narází na někoho ze "superdua" Švédsko - Rusko. Češi se zatím na turnaji střetli s dvěma silnými týmy. Se Spojenými státy vyválčili výhru, ale se Slovenskem už prohráli.

Kanadský tým se bude prezentovat typickým herním projevem založeným na důrazu a ofenzivní cíle. Mnohdy však zůstává obrana značně rozhozená a tam by právě měl být klíč k případnému úspěchu. Javorové listy na turnaji inkasovaly už jedenáct branek, což je na tým zámořských kvalit poměrně vysoký počet. Nelze však opomenout už zmíněnou ofenzivní sílu soupeře. Ve výborném světle se ukazují kapitán výběru Shane Doan, Jonanthan Toews, Rick Nash či Jason Chimera. Jeden z favoritů zatím na turnaji nijak výrazně výsledkově neoslnil. Těsná výhra nad Německem, dvougólová nad Norskem, další těsná nad Slováky není příliš dobrou vizitkou. První osmifinálový zápas s Běloruskem sice skončil v poměru 6:3, ale stále předvedená hra neměla k ideálu blízko. Uvidíme co přinese dnešní zápas.

"Nesmíme hrát pasivně a bát se o výsledek. Cítím se zodpovědný za to, aby mužstvo hrálo dobře a vyhrálo," prohlásil před zápasem kouč Česka.

Utkání začíná v 18:15 a prostřednictvím online přenosu ho můžete sledovat i zde.



 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

nVMvTGnqoPtoFhz

Rocky@gmaill.com,5. 4. 2008 9:53

comment3, <a href="http://freewebtown.com/weppcb/ebglovermarried.html">eb glover married
</a>, [url="http://freewebtown.com/weppcb/ebglovermarried.html"]eb glover married
[/url], http://freewebtown.com/weppcb/ebglovermarried.html eb glover married
, 1683,

nVMvTGnqoPtoFhz

Tina@gmaill.com,5. 4. 2008 9:53

comment6, <a href="http://freewebtown.com/weppcb/2fcgi2ferrfcgibinthesearchmallcom.html">2fcgi 2ferr fcgi bin thesearchmall com
</a>, [url="http://freewebtown.com/weppcb/2fcgi2ferrfcgibinthesearchmallcom.html"]2fcgi 2ferr fcgi bin thesearchmall com
[/url], http://freewebtown.com/weppcb/2fcgi2ferrfcgibinthesearchmallcom.html 2fcgi 2ferr fcgi bin thesearchmall com
, zalqe,

ZUBkvvhhoLd

Bunny@gmaill.com,4. 4. 2008 23:08

comment5, <a href="http://freewebtown.com/x5pdg/agmarknic.html">agmark nic
</a>, [url="http://freewebtown.com/x5pdg/agmarknic.html"]agmark nic
[/url], http://freewebtown.com/x5pdg/agmarknic.html agmark nic
, >:(,