Jdi na obsah Jdi na menu
 


Hadamczik uzavřel soupisku

2. 5. 2008

Trenér národního týmu a možný strůjce úspěchu Alois Hadamczik uzavřel soupisku pro základní skupinu nadcházejícího světového šampionátu. Nevešlo se na ní hned sedm jmen. Gólman Svoboda, obránci Šmíd, Sičák a čtveřice útočníků Skuhravý, Kumstát, Čermák, Kohn.

 

 

Výše vyjmenovaní hráči tak budou na čas mimo hru a záleží podle okolností, zda-li se vůbec se k týmu připojí. Dva brankáři, šest obránců a jedenáct útočníků, takový je aktuální výčet sestavy. Hadamczik do médií uvedl, že hodlá tým hrát na šest beků a tři lajny. S tím, že u Irgla s Rolinkem se bude točit další forvard. V záloze tedy zůstávají tři volná místa, které by kouč rád zaplnil posilami z NHL.

 

Vše záleží jak se budou sledované série v zámoří vyvíjet. Mezi vytipovanými adepty na volná místa jsou Tomáš Plekanec, Roman Hamrlík (oba Montreal), Michal Rozsíval (New York Rangers), Jaroslav Hlinka (Colorado Avalanche) či Milan Michálek (San Jose). Následující dny napoví více. V případě, že NHL nedodá další posily, tak budou na soupisku dopsáni původně nominovaní.

 

Předpokládaná sestava: Hnilička - Z. Michálek, T. Kaberle, Kuba, Hejda, Židlický, Čáslava - Eliáš, Krejčí, Erat - Vrbata, Hanzal, Fleischmann - Kotalík, Novotný, Klepiš - Irgl, Rolinek.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ahoj

Martin,6. 5. 2008 16:15

ahoj.mas moc hezkej blo.Podivej se ne muj blog a ten je : martin-czech.blog.cz