Jdi na obsah Jdi na menu
 


Proti Rakousku budou znovu změny, obrana se jejich ale nedočká

8. 5. 2015

Český národní tým má před sebou páté vystoupení na MS 2015. V odpoledních hodinách, konkrétně v 16:15, bude hostit nevyzpytatelné Rakousko. Byť naši jižní sousedé mají v tabulce pouhé dva body za výhru na nájezdy nad Švýcarskem, tak budou zajisté nepříjemným sokem. Trenér Růžička poznamenal, že ve formacích nastanou další úpravy.

 

Narozdíl od předchozích klání kouči konkrétní přesuny hráčů v jednotlivých řadách konkrétně nespecifikovali. Dle dostupných informací, jež zveřenil portál iDNES.cz se mají změny týkat pravých křídel u prvních dvou formací. „Možná tam nějaká změna nastane, vyzkoušíme si možná ještě nějaké další varianty. Obránci budou hrát zase na sedm jako včera, vepředu nastanou jedna nebo dvě změny, myslím, že se to týká prvního a druhého útoku,“ uvedl pro zmíněný server asistent trenéra Jaroslav Špaček.

 

Jisté je i to, že k dispozici ještě nebude Jakub Klepiš, který se už zapojil do tréninku a měl by být k dispozici na nědelní střetnutí proti Německu. Další zdravotní omezení hlášeny nejsou.

 

Přímý přenos můžete sledovat online ZDE, stejně tak jako online výsledky z dalších zápasů MS 2015.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář