Jdi na obsah Jdi na menu
 


K reprezentaci se připojí Jordán i Jágr, Hemského start je vyloučen

14. 4. 2015

Trenér národního týmu České republiky Vladimír Růžička si pozvolna může plnit seznam potencionálních posil z NHL pro blížící se světový šampionát. Pokud půjde vše, jak bylo prezentováno, tak kouč může aktuálně počítat s beky Michalem Jordánem a Janem Hejdou a forvardy Jakubem Voráčkem, Martinem Eratem a Tomášem Hertlem. Do přípravy naskočí i Jaromír Jágr a ve hře je i příjezd Davida Krejčího.

 

Růžička naopak bude muset oželet služby Aleše Hemského, jehož pravděpodobně čeká operace kyčle. K dispozici nejspíš nebude ani objev letošní sezony David Pastrňák, kterého dle posledních informací Boston pošle hrát po zbytek sezony na farmu. Jeho spoluhráč David Krejčí má dle Růžičkových slov zájem přijet, vše bude záviset na výstupní lékařské prohlídce. Obdobný test čeká i Jana Hejdu, který sice už dříve ukončil reprezentační kariéru, ale dle Růžičkových slov bude k dispozici.

 

Lodivod národního celku počítá i s Jaromírem Jágrem, jež přislíbil, že se připojí k národnímu týmu. Byť nepotvrdil to, že bude na světovém šampionátu startovat, tak má plnou důvěru vedení. „Jarda trošku řešil, že je tady spousta dobrých hráčů. Já ale říkám, že Jágr je hráč, který nám může hodně pomoci," poznamenal Růžička pro server hokej.cz.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář