Jdi na obsah Jdi na menu
 


Češi i s Jordánem v sestavě si v přípravě poradili se Švédskem

17. 4. 2015

Zatím to šlape. Národní tým zvládl další z přípravných duelů před blížícícm se mistrovstvím světa. Ve Švédsku si v tamní T3 Center poradil s celkem Tre kronor 4:1. V utkání zazářil Lukáš Radil, jenž dva góly dal sám a u zbývajících asistoval. Zbalé trefy obstarali Adam Polášek a Martin Zaťovič. Kvalitním výkonem se prezentoval i další adept pro MS 2015 gólman Jakub Kovář.

 

V utkání se představil první ze zámořských krajánků obránce Michal Jordán. Zbývající posily (Jaromír Jágr, Jakub Voráček, Martin Erat, Jan Hejda a Tomáč Hertl) se k týmu připojí nadcházející týden. Odvetné klání se odehraje v neděli na ledě Timry.

 

Švédsko - Česká republika 1:4 (0:1, 0:0, 1:3)
Branky a nahrávky: 46. Sörensen (Wallmark) – 8. Zaťovič (Radil, Koukal), 43. Polášek (Buchtele, Radil), 51. Radil (Buchtele), 59. Radil.

Švédsko: Lassinantti – Kronwall, Andersson, Rahimi, Ahnelöv, Motin, Ekbom, Gunnarsson, Sandberg – Thuresson, Bengtsson, Johansson – Zaar, Wallmark, Sörensen – Danielsson, Sjögren, Janmark-Nylén – Aslund, Carlsson, Ridderwall. Trenér: Pär Marts.

 

Česká republika: Kovář – Nakládal, Kolář, Krejčík, Čáslava, Jordán, Kempný, Mozík, Polášek – Birner, Sobotka, Vondrka – Simon, Novotný, Smoleňák – M. Růžička, Filippi, Zaťovič – Radil, Koukal, Buchtele – Valský.
Trenér: Vladimír Růžička
.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář