Jdi na obsah Jdi na menu
 


MS v inline hokeji 2012 startuje, Češi obhajují zlaté medaile

31. 5. 2012

Už v pátek se v prostorách Saturn Arény v Ingolstadtu rozběhne už 17. ročník mistrovství světa v inline hokeji. Šampionátu se účastní osm národních týmů, mezi kterými nechybí ani ten český. Družina trenéra Petra Hemského bude obhajovat titul mistrů světa.

Zápasový program startuje v pátek 1. června ve 14. hodin utkáním Švédska s Finskem. Česká reprezentace vstoupí do turnaje za čtyři hodiny později, kdy vyzve tým Velké Británie. Loňské vítězné tažení ze současného kádru pamatuje 10 hráčů.

V nominaci nemohly chybět zkušené opory jako gólman Roman Handl, Luděk Brož, Tomáš Demel, Jan Besser, Martin Vozdecký či Pavel Strýček.

"MS je letos hodně brzy, proto bylo na složení kádru málo času," uvedl pro portál inline-hockey.com generální manažer týmu Tomáš Kazlepka. "S kádrem jsme ale spokojení, máme dobré hráče a tým je sladěný i co se týká povahových vlastností jeho členů," dodal.

Soupiska týmu ČR:

Brankáři: Roman Handl (IHC Berounští Medvědi), Ondřej Jirkův (Mission Roller Brno).

Hráči: Jan Besser, Ladislav Vlček (IHC Berounští Medvědi), Patrik Šebek, Tomáš Demel, Zdeněk Kubica, Miloš Vavruša, Pavel Strýček (všichni Mission Rollers Brno), Jakub Čuřík, Michal Šimo (IHC Olomouc), Luděk Brož (IHC Strida sport Pardubice), Martin Vozdecký(oba IHC Devils Zlín), Marek Loskot (IHC Slavia Praha).

Zdroj: inline-hokej.com
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář