Jdi na obsah Jdi na menu
 


MS 2011: Češi jdou do boje, čeká je Lotyšsko

30. 4. 2011

Národní tým dnes večer odstartuje svůj zápasový program na šampionátu. Od 20:15 v Orange aréně v Bratislavě naši hráči zkříží hokejky s soupeřem z Lotyšska.

Jak uvedl trenér Hadamczik, tak by se v utkání mělo představit dvanáct útočníků a šest obránců. Na soupisku k dnešnímu utkání tedy nebudou napsáni třetí gólman Jakub Kovář ani obránci Ondřej Němec, Jakub Nakládal, Zbyněk Michálek.

Otazník visí v útočník řadách. Volno bude mít Tomáš Plekanec. Do utkání by měl naopak být připraven Michael Frolík. Mimo hru nejspíš bude i dvojice Petrů Koukal a Vampola. V brance nastoupí Ondřej Pavelec.

Češi nastoupí proti nepříjemnému soupeři. Tento fakt potvrzují i výsledky ze vzájemných měření sil. Tím nejvýraznějším pomyslným vykričníkem je bezesporu vydřené vítězství v prodloužení na olympiádě ve Vancouveru.

Utkání můžete sledovat od 20:15 na ČT4 Sport nebo i prostřednictvím online sekce "Hokejové live výsledky".

Předpokládaná sestava ČR: Pavelec - Škoula, Rachůnek, Židlický, Čáslava, Martínek, Krajíček - Jágr, Červenka, Průcha - Havlát, Eliáš, M. Michálek - Voráček, Marek, Rolinek - Frolík, Novotný, Hubáček.

Zápasový program dnešního dne:

Skupina C (zápasy hrané v Košicích):
USA – Rakousko (16:15)
Norsko – Švédsko (20:15)

Skupina D (zápasy hrané v Bratislavě):
Finsko – Dánsko (16:15)
Česká republika – Lotyšsko (20:15)

Nepřehlédnětě: Program MS 2011

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

MS online

ivo0007,30. 4. 2011 20:19

neví někdo ,zda se dá MS sledovat někde na internetu ? předm díky