Jdi na obsah Jdi na menu
 


MS 2011: Češi hrají ve středu o vítězství ve skupině, čeká je Finsko

3. 5. 2011

Naše hokejová reprezentace má za sebou úspěšný vstup do šampionátu. Svěřenci trenéra Hadamczika vyhráli dosud obě svá soutěžní klání a pyšní se plným bodovým ziskem.

Po vydřené výhře nad Lotyšskem se Češi zaskvěli drtivým vítězstvím nad reprezentací Dánska v poměru 6:0. Do střelecké listiny se shodně dvakrát zapsali Michael Frolík a Milan Michálek. Po jednom gólu vsítili Tomáš Plekanec, jenž tak okořenil svůj premiérový start na Slovensku, a Petr Průcha.

Ve středu od 20:15 čeká Jágra a spol. soupeř z elitní kategorie - tým Finska. Suomi v prvním duelu ve skupině přehráli Dánsko jednoznačně 5:1, ale v souboji s Lotyšskem brali "jen" dva body při výhře na samostatné nájezdy.

Oba soupeři mají postup do osmifinále, stejně jako Lotyšsko, jistý. Ve hře jsou však nové klíčové body, které můžou hrát v další části šampionátu klíčovou roli.

Vývoj všech utkání můžete sledovat v naší online sekci "Hokejové live výsledky".

Program 6. hracího dne:

Skupina C
Rakousko - Norsko (16:15) - záznam od 18:30 ČT4 Sport
Švédsko - USA (20:15) - záznam od 23:00 na ČT4 Sport

Skupina D
Dánsko - Lotyšsko (16:15) - živě na ČT4 Sport
Finsko - Česká republika (20:15) - živě na ČT1

Předpokládaná sestava ČR
:
Pavelec - K. Rachůnek, Z. Michálek, Židlický, Škoula, Krajíček, Čáslava - Jágr, Plekanec, Červenka - Havlát, Eliáš, M. Michálek - Voráček, Marek, Rolinek - Frolík, Novotný, Hubáček – Průcha.

Čtěte také: MS 2011: Češi v exhibici smetli Dány 6:0 a připsali si druhou výhru na šampionátu

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář