Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sýkora se na šampionátu neukáže, omluvil se z rodinných důvodů

24. 4. 2010

Další ze strůjců pardubického úspěchu se na reprezentační akci nepředstaví. Po Dominiku Haškovi, jehož comeback odmítl trenér Růžička, padla i možnost startu pardubického ostrostřelce Petra Sýkory. Autor dvanácti tref byl nominován na blížící se Švédské hokejové hry s možností zařazení do finální nominace pro mistrovství světa. Jednatřicetiletý útočník však reprezentační návrat s omluvou odmítl. Informaci přinesly oficiální stránky ČSLH.

 

V národním týmu se Sýkora naposledy představil před necelými třemi lety v přípravném utkání se Slovenskem a jeho unikátní forma nakonec přesvědčila lodivoda reprezentace natolik, že ostříleného forvarda chtěl zlákat znovu na mezinárodní led. Touha se však realitou nestala, neboť pardubický klenot doložil omluvenku. Na turnaj do Švédska neodletí ani vítkovický Vladimír Sičák, jenž má od čtvrtfinálových bojů natržený sval na noze a jeho další zátěž je vyloučena.

 

Naopak v úterý se z finalistů k výběru připojí Petr Koukal s Jakubem Nakládalem z mistrovských Pardubic a vítkovičtí Jakub Štěpánek, Michal Barinka a Marek Kvapil.

 

Článek zveřejněn i na HokejPortal.cz - další šíření obsahu bez souhlasu zakázáno

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář