Jdi na obsah Jdi na menu
 


MS 2010: Trenéři prozatím napsali na soupisku jednadvacet jmen

8. 5. 2010

MS 2010: Naši reprezentanti jsou již od včerejšího dne v dějišti šampionátu a rovněž už stihli i první oficiální trénink. Trenér Růžička zároveň oznámil, že na základní soupisku bude uvedeno jednadvacet hráčů. Do hry se tak zatím nedostane např. účastník loňského mistrovství Ondřej Němec, kterého v pozici sedmého beka přeskočil Petr Gřegořek. Informaci uvedly oficiální stránky ČSLH.

 

"Bylo to těžké rozhodování, hlavně u obránců. Všichni hrají kvalitně. Na soupisku teď nezapíšeme Němce, Mojžíše a Krsteva, z útočníků pak Kováře, Gulaše, Růžičku," uvedl kouč Růžička pro web Českého svazu ledního hokeje. Češi tak na soupisce uvádějí  dva gólmany, sedm obránců a dvanáct útočníků. Pro zápasový program základních skupin jsou však je však k dispozici uvedení dalších dvou jmen.

 

Češi vstoupí do turnaje v neděli 9. května, kdy vyzvou tým Francie. "Neřešíme, kdo je papírově slabší protivník, nebo silnější. Každý tady chce předvést maximální výkon, my se budeme snažit nasbírat v základní skupině co nejvíc bodů," dodal Růžička.

Zdroj: cslh.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář